2010-04-29
 15:03:56

Klar!

Är klar med kroppssmycket. Nästan alla kedjor gick åt... det trodde jag aldrig. Igenligen ska det vara mycket med kedjor som hänger med jag tycker att fyra stycken räcker. Det är möjligt att jag fixar någon/några mer kedjor, när jag har lust. Ska snart trampa vidare till Zinkensdamm
2010-04-28
 17:08:35

Då sätter jag igång.

Nu har jag lite tid på mig att starta mitt kropps smycke (inpirerad av hm:s kroppssmycke). Tror att jag kanske råkade köpa för mycket kedjor. Men det gör inget. Kanske blir så att jag fäster fast några bitar kedjor på min väst eller handskar som jag kommer köpa snart.

2010-04-27
 20:59:59

Stan.

Suck. Jag gick, var borta i 2 timmar, kom hem med 3 kedjor. Gick till beyond retro för att leta efter fransvästen. Tror ni den fans där? Neej! det gjorde den inte utan den skulle finnas en annan affär som ligger åt skogen. Nu kom jag inte ihåg vad han i affären sa vart den andra beyond ligger. Det enda jag vet är att jag ska ditt på Torsdag. Så tjatet om "det nya jag" kommer bli inställt.

2010-04-27
 15:34:21

Vadå "långa kan inte ha klackskor"?

Jag är lång, självklart kan jag ha klackskor. Jag förstår inte hur folk tänker ibland?.
Två i min klass plus jag sitter ute på skolgården och solar. De börja diskutera om längder. Den ena sa att hon vill vara 170-175 cm. Då sa den andra "Nej, långa kan inte ha klackskor". Vad fick hon de ifrån?. Såklart långa kan ha klackskor. Det är sånt där jag är trött på, att mina kompisar ska snacka negativa saker om långa när jag själv är lång och hör vad de säger.
Sen säger några på en diskutions hemsida "alla kan ha klackar, men det är fult på de som är långa" sen är det klart att man tar lite illa upp för det, de säger också att jag inte ska ta illa upp. Men hur kul är det att höra att människor tycker det är fult med att långa har klackskor. Jag använder inte det för att alla i min klass är kortare än mig. Jag tycker det skulle vara lite konstigt om jag blir 1 dm ännu längre än dom. Kom igen alla stolta långa där ute! Vi ska visa de andra som som tycker att det är fult att vi också kan bära klackskor. Bry er inte om sådana fördomar.
2010-04-27
 14:53:47

Film kväll

Synd att man inte har bio ljud hemma. Min pappa har pratat lite om det men vi andra tjejer tycker att det är lite onödigt Men nu börjar jag falla mot pappas sida. Vi ha också en stor Tv så det skulle bli perfekt med bättre ljud.

Ikväll ska jag mysa med lite film. Desperate housewives på kanal 5 sen blir det 2012 och Avatar, som faktist kom en dag för tidigt. Vilket lyx.
2010-04-27
 11:25:23

Svar på tal

White collar har jag aldrig sett, vad är det för något? åååh true bloooood!!!
Svar:
White collar är en serie som går på tv4+. Det är typ som en kriminalserie. Varje avsnitt har olika brott som de ska lösa. Det är också om en kille som har kommit ut ur fängelset för att hjälpa FBI eller vad de nu är för poliser. Han lovade också polisen att han inte ska hitta sin "flickvän" som är borta... vilket han gör iallafall.
YEY för true blood! vi kan starta en egen true blood klubb!. Pax för att vara Eric!
2010-04-26
 17:36:31

Köp lista

2010-04-26
 16:53:24

Blogg design

Bloggdesignen är gjord av designandmakeup. Hon gör faktist GRATIS headrs och bakgrund. Tro mig de är så snygga. Det fanns så många jag ville ha men den här kom få första plats som favorit. Det är 15 stycken olika headers och bakgrunds bilder man kan välja mellan, så trycker man bara på hämta stilmall. så enkelt är det.
Den är lite somrig också, det passar bra nu.

2010-04-26
 12:13:30

Sommar bilder

Saknar sommaren så mycket. Även fast den är snart här så vill jag ha den nu! Det var så kul förra året... släkten kom, vi bada, vi sola, vi sprang som fan runt på vår tomt, var i skogen, ramla, skratta, biten av ormar... fast det var inte i år, fick ett dopp i smutsiga diket, hoppa studsmatta. Med ett ord var det BÄST.









2010-04-26
 11:17:59

Oh shit!

Jag har blivit länkad av karinbylund Det hade jag aldrig trott.
Men eftersom jag ska börja på mitt nya jag så tycker jag att bloggen ska ändras också, så fort som möjligt. Headern ska ändras och så ska det vara en annan rosa. Ska hitta bra bilder och sätta ihop de så det ser bra ut. Ladies and gentlemen välkommen till den nya modelllivet.blogg.se
2010-04-26
 09:27:43

otur i turen

Yes box! Har precis varit på omprov och gjort biologi, nu kan jag äntligen börja halv 10 på måndagar istället för 08.00, det är så skönt. Har håltimme på nästa lektion så då passade jag på att gå hem. Vem stannar i skolan i 1 timme och 55 minuter när man bor 10 minuter bort.
Gick hem och då tänkte jag att jag lika gärna kan plugga lite matte till NP jag har idag. lyssnar dessutom på Feeder och ska snart plugga framför Harry potter.
2010-04-25
 15:43:51

var har du varit i hela mitt liv?

bloggen www.karinbylund.blogg.se, det går inte att beskriva hur bra den är. Hennes stil kan jag inte sluta kolla på. Länge har jag kollat in olika hemsidor, bloggar, affärer men ändå inte hittat de rätta kläderna. Jag tycker inte att jag har en bra stil och jag har alltid varit lite egoistisk och konstig. Har alltid velat vara bättre än alla andra på något.
3 år har gått och har inte kommit på vad jag ska göra för att sticka ut i skolan. Så de andra kan kolla på mig och snacka positivt om mig. Poff så såg jag det. Efter att www.karinbylund.blogg.se var med på blogg.se Sidan har jag gjort en lång lista på vad jag ska köpa imorgon eller på tisdag. hon är helt otrolig. Det jag kommer vara bättre än alla andra är att klä mig coolare, snyggare och bättre.
Har till och med börja tänka på att använda *trumvirvel* klackskor. Jag bryr mig inte längre om min längd. Visst jag kommer vara jätte lång med klackisar men och? det är snyggt att vara lång. Jag är 177 cm typ och Karin är 179 och använder klack skor, det var lixom en wow känsla. Är säker på att jag kommer få bättre självförtroende. Är säker på att jag inte kommer vara tyst längre. Det här kommer vara mitt nya jag!
klicka in på hennes blogg så får du veta var hon har köpt allt som du ser på bilderna






2010-04-24
 21:30:22

Vet ni vad?

Vet ni vad som har premiär nästa vecka?
Svar: GLEE!! Japp ni läste rätt, glee startar igång igen med sköna sånger, danser, tävlingar och repliker. Längtar otroligt mycket efter det för jag har väntat otroligt länge efter det. Glee börjar 18.00 på söndag.
2010-04-24
 15:05:12

Nej! det får inte vara sant


Vad är det som händer med kändisarna nu för tiden?. Wenworth miller till exempel han var ju så jävlans snygg i prison break. Han var en av mina framtida män. Kolla på han nu. Vad hände med magrutorna, stilen och HÅRET?!. Hoppas att han bara går upp i vikt för en ny roll annars vet jag inte vad jag ska göra. Han är ju aktuell i 3 nya biofilmer så det är bara att hoppas. Det är skräckfilmer som gäller nu, oooooooh!.
Man såg också i prison break säsong 4 tror jag att han har gått upp i vikt. Han har tydligen gått upp 15 kilogram.
Wentworth har blivit utvald som en av USA:s hetaste män. Om han fortsätter och så ut sådär så tror jag att han aldrig kommer bli en av USA:s hetaste män.
2010-04-24
 14:09:26

24 April 2010

Besöket kommer om 3 timmar och jag har inte städat mitt rum, ingeting har jag gjort. Funderar om det är dags nu att göra det. Sätta på Vertical Horizon och Nada surf låtar, njuta och ha kul.
Det lite svårt at skriva om vad jag ska göra när jag är mest den spontana tjejen. Jag tar dagarna som de går. 
Resten av dagen ska jag iallafall tillbringa med min Biologi bok och titta samtidigt på Kingdom of heaven och the hurt locker. Tror att jag ska kolla på Jennifers body igen, den blir nog bättre andra gången man ser den.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och äta lite innan det blir försent.
2010-04-23
 21:16:13

Bästa facebook gruppen

If Taylor swift and Taylor lautner marry, theyll both be taylor lautner.
Shit va jag skratta när jag läste det. För det första var det grymt kul, för det andra är det sant!. undrar om de tänkte på det när rykerna spred sig över hela Hollywood om att han hade friat till henne.

If Taylor Swift and Taylor Lautner marry, theyll both be Taylor Lautner

2010-04-23
 20:44:31

Dagens låt

2010-04-23
 20:18:42

Hur ofta

Hur ofta bär jag bälten igentligen? Har inte gjort det på år. Efter att ha köpt de snyggaste shortsen så kan man bara inte säga nej till det. Detta bälte från Gina tricot skulle sitta som en pärla på mig. Den måste jag ha!
2010-04-23
 17:55:40

Jag dissar

Härm apor!. De som inte kan komma på något själva, idetorka. De frågar mig om vart jag har köpt min dödskallering. Tror ni inte att de ska gå óch köpa en exakt likadan?. Men hallå! fråga först om du kan köpa en likadan. Eller så kan man köpa ringen från någon annan affär eller hemsida. Fyfan för härm apor.
Om man ska se på den ljusa sidan så gillar de mina accessoarer och min stil. Fast man blir arg iallafall. Den personen som härmas som får mer uppmärksamhet för att ha en cool ring på sig. Men jag kan ju inte stoppa de om att köpa en likadan ring.

2010-04-23
 17:05:26

Skarsgård bomb

Såg på www.posh24.se att joel kinnman eller kinnaman var med på MQ´s nya reklam. Förstod inte hur han kunde bli känd så jag tröck på hans namn så kom det upp en sida där det står lite om honom. Då ser jag att han har varit med i Arn. Jag har sett arn en miljon gånger och har inte sett honom. Sökte på "arn - riket vid vägens slut" då ser jag att 4 av 6 skarsgårds är med där. Stellan skarsgård, Bill skarsgård, Gustaf skarsgård och Valter skarsgård. Hur kan 4 av 6 personer från en och samma familj vara med i en och samma film. Det skulle inte förvåna mig om Alexander och my skarsgård namn skulle dyka upp där på listan.
2010-04-23
 16:17:58

Det blir fredagsmys.

Idag kommer det bli riktig fredagsmys med mig själv.
Få en grov socker kick är skriven på listan. Hyr filmer från hemmakväll bland annat jennifers body som handlar om självklart en vampyr som bara dödar killar, i know SCARRRY!!, Hurt locker som har vunnit måånda awards. den kan bara inte vara dålig. High lane omslaget ser ut som en rysar film men som igentligen är en action film.
Talang är något jag måste se för att min syrras kompis brorsa är med och ska trolla faktist. efter det blir det en halv timme med att kolla på dagens inspelade avsnitt av legend of the seeker. Det är flashforward efter så den andra och sista halv timmen blir efter det. Sen blir det en riktig film natt... härligt!
2010-04-22
 22:12:23

Jag är inte som de andra.

Att man kan få reda på så mycket olikheter mellan mig och mina vänner via facebook trodde jag inte var möjligt. Om det snöar en dag och man loggar in på facebook då har ALLA exakt ALLA klagat på det. Jag förstår inte vad de har emot snön. Självklart föredrar jag mer sommar än vintern. Men det är inge fel på kylan faktist. Det är rätt skönt när det knarrar under fötterna när man är ute eller när den kalla vinder blåser mot ansiktet. Det är rätt mysigt ibland. Sen så är det många flickor, typ alla som älskar att shoppa vilket jag INTE gör. Det funkar inte att shoppa här i Sverige. Det är bara så tråkigt, om man ska shoppa ska man göra det i New york, paris, London eller rom. De klassiska shopping städerna. Jag kan bara shoppa om jag har riktig lust med det. Om jag ska shoppa ska det vara internet shopping, det är kul.
Alla klagar på att det är söndag för att det är skola dagen efter, jag säger "ja!". Fan va kul. Alla klagar på utomhus idrott, jag säger "äntligen kan man få röra sig fritt i friskaluften".
2010-04-22
 17:07:46

Robert Pattinson gifta sig?

Rob vill gifta sig med Kristen
Ja tjejer, det ser ut som att rykterna med att Robert Pattinson, twilight guden har friat till Kristen Stewart. Det är inte bara en gång han har gjort den utan vi ett flertal tillfällen. Det skrivs i National Enquirer. Det står att Robert desperat vill gifta sig med Kristen. Nu väntar han bara på att hon ska säga "ja". National Enquirer skriver också att det inte kommer dröja så länga innan den blivna mrs. Pattinson säger ja, för att de "ser varandra som själsfränder och vill leva tillsammans".
Kristen har också sagt att Robert har friat till henne men hon trodde att han skojade.  
Så tjejer, vad tycker ni om det här? tycker ni att Robert ska gifta sig eller är han för ung? Han är ju bara 23 och hon 20. För mig spelar det ingen roll bara inte Taylor Lautner gör samma sak, då blir jag GALEN.

källa: www.msn.se
2010-04-22
 16:50:56

Jag ska ha...

...Denna klänning från vero moda
Sigabel s/l mini dress
2010-04-22
 16:22:44

OMG

Haha, det här är den bäästa videon som www.anagina.blogg.se har gjort. Jag dör av garv, ni måste kolla på den.

2010-04-22
 15:54:25

22 April 2010

Hur gick det för er nior? på Np alltså. Enligt mig så tycker att de prov vi har haft nu är så enkla. Jag har oroat mig i onödan på att jag skulle faila på proven. Nog om Np prov. Lektionerna började efter klockan 11, men ja det var ju kul.
Efter skolan så ska jag och min familj, kusiner... hela tjocka släkten faktist gå till kyrkogården och fira min farfar som fyllar 75 idag, gratta honom allihopa annars får ni besök av ett spöke, hehe. Det där var ett skämt om ni inte förstod det. Efter kyrkogården ska vi till en grekisk resturang äta oss mätta tills vi spyr upp all tzatziki.
Hoppas jag hinner hem till älskade Vampire Diaries.
Jag har blivit Vampyrgalen det är twilight, vampire diaries och true blood... det har blivit vampyrår. skit kul.

2010-04-21
 21:41:36

Tv nörden talar.

Pchhhh! Om tjugo minuter börjar Tv hysterin.

22.00- true blood
22.00- white collar
23.05- Lost

oj listan var längre i mina tankar, om man räknar med grey´s anatomy och anna anka söker assistent, som är den töntigaste tv-skiten jag har sett.
Fuck allt, kommer vara skit trött på Np imorgon, bra att nästan allt är över. Bara 4/12 prov är kvar. Sen är det fett mycket chill och stressen och oroandet är över.
Nu måste jag in och duscha en snabbis så jag slipper gå och lägga mig halv ett och upp halv 7.

2010-04-21
 19:03:18

Träning

Drar iväg till gymmet ett tag och ska den här gången köra lite styrka och kondition. Hörs lite senare!
2010-04-21
 17:15:18

Topshop har det!

Har kollat lite på topshop och har tagit fram 15 favoriter som jag skulle kunna bära på avslutningen för att sticka ut. Ha något på sig och Veta att ingen annan kommer ha det. De är numrerade från 1-15 och priserna kommer under bilden. vissa klänningar är dyra. Det såg jag efter att jag hade gjort hela bilden.




1. 690 kr
2. 620 kr
3. 690 kr
4. 690 kr
5. 1100kr
6. 380 kr
7. 370 kr
 8. 520 kr
9. 350 kr
10. 395 kr
11. 510 kr
 12. 470 kr
 13. 520 kr
14. 520 kr
 15. 1100 kr

2010-04-21
 16:11:33

ska jag få panik?

Min mamma säger hela tiden att vi ska gå ut och hitta en klänning till skolavslutningen. Det ända jag tänker på när hon säger det är "varför så bråttom" det är nästan två månader kvar. Men det ända argument hon har är "det kommer ta slut". Är det verkligen tjejer som går två månader innan avslutningen och köper klänning?. Det förtstår jag mig inte på. Men om tjejer gör det, ska jag få panik då om att jag inte kommer få en klänning?
Men ändå om flera tar slut kommer det nya in som ingen annan har. eller är jag helt ute och cyklar?.
Jag kanske hittar något smaskigt i hm:s kommande nya kollektion...eller?
Kan annars använda den klänningen jag håller på att sy nu. Det kanske blir succé.
2010-04-20
 19:19:47

Taylor swift fan

Hehe fick en kommentar av någon som var ett taylor swift fan. Eftersom jag är galen i hennes musik så länkar jag bloggen www.taylorswiftsweden.blogg.se.
2010-04-20
 15:58:26

Mot stan!

Ska snart om några minuter gå ut på stan en snabbis. Den här gången SKA jag få hem en snygg kavaj. Sen så får den bli pimpad den med lite kedjor och nitar.
Jag SKA också få hem en jacka, ni vet den från monki (bild i inlägget innan). Det är mycket jag ska få med mig hem transparent skjorta och en ny dödskallering är på listan. Kanske blir det så att jag får med mig en klänning till avslutningen och en bustier från hm divided.
2010-04-20
 11:10:43

Monki in my heart

2010-04-20
 10:14:50

Dagens låt

Rihannas låt har fastnat i mitt huvud. Kan inte få bort den från mitt huvud. Håller på att bli galen när refrängen kommer om, om, om och om igen.
2010-04-19
 22:23:02

Jag vill ha!!

Jag dreeeglar över den här ringen och jag vill verkligen ha den.
Min mamma kommer bli galen, galen säger jag om hon får reda på att jag vill ha ännu en ring. Jag tappar ändå bort ringar efter några dagar. Men den här ringen är speciell. Jag har aldrig känt såhär för en ring förut. Den vill jag verkligen ha. Snälla gott folk köp denna ring så att det inte finns några kvar så att jag kan tänka på annat. Det behövs bara 5 personer som beställer sen är de slut. Hjäääälp mig! jag börjar bli desperat

2010-04-19
 18:09:40

hot or not

Spets kavaj. Lite annorlunda, lite bättre, lite dåligare, lite fulare, lite snyggare, lite äldre, lite nyare, lite coolare, lite för mycket?


hot or not? mitt svar blir nog NOT!!!
den är skitsämst!
2010-04-19
 17:53:07

Passion

image2872
Skinnshorts in my heart! Ska man slänga in en slant för dom här shortsen?... det beror på hur mycket det kostar. Älskar de bruna. De är iallafall Heeeta!
2010-04-19
 17:43:20

Inspiration

Ashley olsen har alltid ända sedan jag såg både hon och Mary-kate olsen i filmen our lips are sealed varit en av de bästa kändisarna jag vet. Hon vet vad Fashion is about. Har har mode all in and out, head to toe. Beundrar henne så mycket. Allt från deras dramatiska läppar, hennes blonda hår, hennes vågade, vardagliga stil och liiiv. Vem vill inte bli framgångsrik filmstjärna. Jag vill bli som henne så fort som möjligt.


2010-04-19
 16:48:41

Dagens låt

2010-04-18
 23:26:54

Vart är du?

Ringe ling, vart är du? Du har varit borta ända sen i torsdags då du på mystiskt sätt bara försvann. Har letat överallt, frågat alla men ingen har sett eller rört dig. Är det så att jag måste ersätta dig med en ny ring eller planerar du att komma fram?. Tror att du kan vara bakom sängen, ska kolla snart eller imorgon.
Jag är som gollum och du är min precios. Du kan inte bara rulla bort och gömma dig. Hur länge har jag haft dig... kanske en vecka och jag har tappat bort dig. Jag har bara haft dig på mitt "fuck you" finger två gånger. Det är inte rättvist.
2010-04-18
 14:43:24

Klä dig som Taylor swift och Tori spelling

Vem bar den bäst Taylor eller Tori?
Bilden är från www.posh24.se under kategorin "vem bar den bäst" vilket förklarar frågetecknet.

Denna klänning kan man köpa på Urban Outfitters som både Tori spelling och Taylor swift har. Tänk att jag kan klä mig som min en av mina favorit artister. Hoppas den finns kvar eftersom Taylor har haft klänningen ett tag. Måste till Stureplan imorgon om jag så ska dö på kuppen.
2010-04-18
 14:28:46

Klä dig i sommar

Ringar-topshop, shorts-bikbok, transparent skjorta-monki, kavaj-gina, converse-Nilson

2010-04-18
 13:13:23

Klädstilar

Klädstilar för bred midja
Det ska vara mycket drapering och det är väldigt smickrande. Försök att prova med a-linje´s eller jacka.

Klädstilar för korta ben.
Byxor med hög midja gör att benen ser längre ut och så är det så snyggt. Ha byxor som är långa som möjligt. Vida byxor också men bara i tunna tyger.

Klädstilar för smala axlar. 
För dig som har smala axlar ska undvika höga kragar eller korta halsband, sjalar och halsdukar runt halsen. Om klänningen eller toppen har breda axelband ha den långt ut på axlarna.
2010-04-17
 23:03:56

Galen natt!

Omg, var ska man börja? Jag sa förut att jag skulle ut runt 1 eller 2 tiden, det blev ändrat. Det var ju så att min syrra kickade ut mig och min mamma för att hon skulle ha tjej middag hemma. jag och mami gick ut kvart över 4 ungefär.
Planen var att gå ut, äta på pizza hut och sedan klockan 6 gå och kolla på Avatar. När vi gick in i bio rummet såg vi att det inte var helt tommt. Blev fett förvånad att ingen var där. Hallå avatar har varit på top listan ända sedan den hade premiär.
Då såg vi att vi hade bokat att titta på Avatar i Skärholmen och inte på sergel. Blev så arg, ville verkligen vissa mamma att det inte bara finns bra komedier utan äverntyr/fantazy filmer också. Sen vissade de inte Avatar på kvällen. Gick till Godisdisken och bad om att kolla på Remember me istället. Fick platser längsfram. FAN VA ONT I ÖGONEN MAN FICK. Ska aldrig mer sitta längst fram. Men filmen var underbar, väldigt gullig, mycket sorglig fast ovanligt nog så grät jag inte, men har fortfarande en klump i magen som gråter krokodil tårar.
Min syrra och hennes gäng skulle till fest klockan 10 i bromma. Så vi fick inte komma hem förrän klockan 10. Remember me slutar klockan 8. Så där hade vi ett litet problem plus att alla klädaffärer hade stängt. Problemet löste sig när vi gick och bokade en till film, mycket passande film. Vi kollade på en galen natt. Den var så rolig. Ni måste se den. Fattar fortfarande inte varför vi inte bokade balkongplatser. Efter att ha sett så ovanligt många filmer efter varandra blev man lite sugen på att se en till. Det var bara så att jag behövde gå på toa. Kan inte gå på toa någonanna stans än hemma. 
Har äntligen kommit hem och luktar blött hund efter regn promenaden vi fick från tunnelbanan till hem ljuva hem.
2010-04-17
 11:55:51

17 April 2010

Vaknade halv elva idag och började kolla på Lost säsong 5 som pappa tydligen hade beställt på cdon. Ska snart ut i den varma vår stan. Skulle ju som sagt gå på bio idag. Medans pappa ska åka upp till landet. Ett perfekt tillfälle då han kan åka till H&M och se om de fortfarande har en trenchcoat som jag bara måste ha. Men också behöver jag ett guldhalsband därifrån.

Omg, omg, omg en till sak. på grund av det där askmolnet från Island kanske jag och min familj inte kan åka till Turkiet längre. Trodde aldrig att man kan vara sur på en ö mitt ute i havet. Trodde inte ens att askmoln kan sprida ut sig över hela Europa. Men jag har också turen med mig, om jag inte åker till Turkiet så kan jag vara med på skolbalen. Sista stunden med klassen... lixom. Aja man får väl vänta i 13 månader igen innan skiten går över och man kan åka utomlands. Jippi... eller?
2010-04-16
 17:33:15

Avatar imorgon

Har reserverat platser till Avatar imorgon för sista gången (?). Iallafall på bio, tror inte jag hinner se den igen (på bio). Avatar SKA man se på bio, annars försämrar man allt. Det tog lite tid att övertalla mami att kolla på den efter ett stort "NEJ" till clash of the titans. Undrar om jag någonsin kommer få se clash of the titans, ingen i min familj förutom jag gillar Sagan om ringen style filmer.

2010-04-16
 15:35:42

klädstilar

Klädstilar för långa och atletiska
En byxdress som mjukar upp figuren bäst är den som har raka byxor med uppslag. En jacka med trekvartsärm och uppseendeväckande slag. En maskulin kostym passar denna figus.

Klädstiar för smala ben
mönstrade strumpbyxor ger volym i benen. Välj samma färg på strumpbyxorna som till kjolen.
2010-04-15
 20:36:26

Kör med en kvartare!

Ska sola i en kvart nu på solkungen. Ska göra det några gånger så att man blir riktigt brun efter att man har kommit hem från turkiet. Passande bra till skolavslutningen.

2010-04-15
 17:58:16

15 April 2010

Idag blev det skola, ofc. Efter det gick jag hem av en tråkig anledning. Ville helst gå ut, men vad ska man göra när man har 47 sidor kvar i Cp matte boken. Får nöja mig med när jag ska gå ut en kortis efter maten. Föresten lycka till alla nior imorgon!. Att man kan längta till helgen så mycket.
Har jag sagt att min kenza-klänning snart är klar? Ska bara sy ihop några delar sen är allt klart. Kommer bli så nöjd. Jag har gjort en annan klänning som är hemsk, så ful att jag vill spy, riktig mode katastrof! Tur att den är förliten nu. Kommer änvända min älskling hela tiden.
2010-04-14
 20:47:23

klädstilar

Klädstilar för långa och smala
Lager på lager. Det ger en känsla av volym. Vågräta ränder är ett perfekt val. Delar av siluetten av två delar med klädesplagg i olika färger. Lägg till ett skärp.

Klädstilar för korta och runda
Enfärgat, mörka färger är ett stort plus. I byxdresset ska kavajen vara insvängd i midjan och slutar nedan för höften. Lodräta ränder är grymt.
2010-04-14
 20:43:35

OJ

gud vad tiden går fort, Jag har hållt på med annat ointressant så jag har helt glömt bort att blogga. Det kommer nog bli så imorgon, för att *trumvirvel* jag ska KNARKA matte. Har Nationella prov på Fredag, så efter fredag kommer det bli lite lugnare på dagarna och jag kommer ihåg att blogga helt enkelt.
Idag är det lost.
2010-04-14
 09:20:18

Sunshines

God morgon på er! Snart börjar jag med idrott, blää, men vad gör man inte för betygen? Ska gå snart annars kommer jag inte in i omklädningsrummet. Om jag inte kommer in där så får jag frånvaro på lektionen.

Gud va skönt det är nu när sommaren har kommit. Solen skiner genom draperiet, man blir mycket piggare och gladare. Emma gilla. Plus att man kan käcka glass varenda dag utan att det ska bli för kallt, om ni förstår vad jag menar.  nu måste jag gå, ses runt 5-6 tiden.
2010-04-13
 20:04:26

Dagens låt

Nada surf - always love
2010-04-13
 18:45:05

stiltips

Lämpliga kläder för rödhåriga

Vanilj vitt står det först

Lämpliga kläder för svarthåriga
Allt passa till svarthåriga och allt gör att figuren ser slankare ut.
2010-04-13
 15:16:15

Stil tips

Lämpliga kläder för brunetter.


Lämpliga kläder för blondiner.
2010-04-13
 15:02:27

Tack till er alla

Jag vill bara säga tack till er där ute som tycker jag ska bli modell. Det är grymt kul att höra eftersom jag vill bli modell. Det känns också som att man har större chans att lyckas om det är många som tycker det. Det är omkring 7 stycken, okej det är inte så många men det är mer än noll, som har sagt att jag borde bli modell. Sen känns det skönt att de andra kanske lägger märke till att jag inte är så dum och spårad tjej som vissa kan tro.
Ni vet vilka ni är där ute som jag tackar, inte för att de vet att jag har blogg men det är skönt att skriva det.
2010-04-12
 16:54:53

Jag dissar

utnyttjande vänner!. För cirka ett år sedan börja två av mina vänner i klassen bråka och det såg jag genom att en av de två satte sig längst fram i klassrummet. Jag gick fram och frågade vad som har hänt, då berättade hon lite om bråket. Vi var med varandra hela tiden i skolan och ofta utanför skolan. Men sen på klassresan då de blev vänner igen så lämnade hon mig bara. Det var som om jag var en extra vän bara för att hon bråkade med sin bästis. Hon väntade inte på mig efter lektionerna, hon snackar inte så mycket med mig längre. Man undrar bara "Va fan e hennes problem?". Men jag bryr mig inte om det längre, vill hon vara en bitch så får hon vara det. Jag har också andra personer att vara med.
2010-04-11
 14:05:57

Jag ändrar min åsikt

Förut skrev jag om att jag inte gillade paow eller hennes klädstil. Men efter att jag såg henne gästa på Bella och tyra show så ändrade jag mig helt. Jag glömde totalt bort att både paow, Dessie och kissie överdriver i sina bloggar. Hon sa själv att hon gillar att irritera oss och det gör hon genom att ta lätt klädda dagens outfit.
Jag dissade också att jag tyckte att hon klädde sig fult. Där ändrar jag mig också. Hon är en jävligt bra klädstil. Iallafall det jag såg på Deras show. Dessutom är hon ärlig, skriver vad hon tycker och står för det hon säger. Det är riktigt bra och något som många bloggare saknar. Det kan vara några grejer som hon kanske inte skulle ha skrivit med ändå. Hon är ärlig, skriver bra inlägg det gör till exempel inte dessie. Nu dissar jag henne. Plus att hon var jävligt tråkig på bella och tyras show.

2010-04-11
 10:09:27

2 st hårtips

Hårtips för päronformade ansikten.
Kinderna och triangelformen ser man mest i denna ansiktstyp och den nedre ansiktshalvan dominerar. Försök att lägga till Volym på frisyrens övredel för att balansera. Prova också med lång lugg.

Håttips för rektangulära ansikten.
Rektangulära ansikten är långsmala och har mer volym i den  övredelen av huvudet. För att få fram det bästa i dem måste du leta efter stilar som kortar ansiktet och mjukar upp den övre ansiktsdelen. Försök använda utsläppta frisyrer med mycket rörelse som faller över käkbenet.
2010-04-10
 17:02:15

2 st Hår tips

Hårtips för fyrkantigt ansikte
När man har fyrkantigt ansikte har man oftast brek haka som gör att ansiktet ser fyrkantigt och längre ut. Till Fyrkantigt ansikte passat utsläppta, naturliga frisyrer med volym. Frisyrerna bör vara korta och undvik raka stilar nära ansiktet som kan göra att ansiktet ser hårt ut.

Hårtips för ovalt ansikte
Alla frisyrer passar till ovalt ansikte och till och med alla silar passar till ovalt ansikte. Våga prova mycket kort hår. Lägg till volym för det gör att ansiktet inte ser så långt ut. Prova ändra frisyr ofta.

2010-04-10
 01:59:27

Kids choice awards 2010

Imorgon på nickelodeon klockan 5 över 5 är det kids choice awards, ska bli skit kul att kolla på. Har aldrig kollat på det tidigare och jag tror att det inte är som andra awards. Tror de gör det lite roligare... för barnen.
2010-04-10
 01:55:00

Gud vad jag är hungrig

Klockan är snart två och jag är vrål hungrig. Har flera gånger gått till kylskåpet och skafferiet men det ända man hittar är potatis (?). Man hittar bara något man inte kan äta snabbt. Vet inte vad jag ska hitta på. Har också redan borstat tänderna och det orkar jag inte göra igen. Längtar till det blir morgon, då kan man äta frukooost! vilket jag inte kan göra klockan två.

Glöm inte att det är kids choice awards 2010 imorgon runt fem på nickelodeon. Går repris på söndag cirka tolv på samma kanal. Har ni varit med och röstat? Det har jag, fanns inte så många kändisar att välja mellan, samma kom upp hela tiden. Dessutom kommer Katy perry få grönt slajm över sig... usch. En anledning till varför man inte vill vara kändis :P. Skämt.

Nej nu ska jag ta en kopp kall oboy då försvinner hungern ett litet tag iallafall.
2010-04-09
 16:14:55

Så gulligt!

Kollade på youtube ett klipp där Taylor Lautner och Robert Pattinson besökte Tyra banks show. De snackade lite om fans osv. Tyra hade också bjudit in 3 fans som blev skadade på twilight boksignering. Men de dom inte visste var att Robert och Taylor var där. Fansen skulle tävla för att vinna ett pris som var med i filmen.
Kolla på klippet hur glada de blev när de såg Att Robert och Taylor skulle vara domare på tävlingen.

Det är i två delar, det första klippet är del ett och klippet under är del 2.

Jag tycker det var riktigt fint av Tyra att komma på något som detta. Hon har också hjälpt många ungdomar och människor som har dåligt självförtroende. Det tycker jag är riktigt bra.
PS. bildet och ljudet är inte så bra men man fattar ändå.   

2010-04-09
 00:12:57

Ska jag?

Kollade för någon timme sen klart på Vampire Diaries och jag kan bara inte sluta tänka på det. Det slutade så spännande att jag inte orkar vänta till nästa vecka, så jag funderar på att kolla på nästa veckas avsnitt på datorn men jag är inte riktigt säker. Det kanske blir tråkigt om man gör det. Dagarna går ändå så snabbt det hinner nog bli torsdag på nolltid. Men jag måste få reda på vem Elena körde på. Man har en del funderingar på vem det är. Det kan vara Damon, Stefan som sprang fort som fan eller någon annan crazy vampire. Vill verkligen veta.
Vad skulle ni ha gjort? Vänta eller kollat på internet?
Medan ni tänker kan ni få lyssna på dagens underbaraste, bästaste och upbeat rock låt. Echo - Vertical Horizon. Tro mig den låten är värd att lyssna på. Det är som hemgjort heroin!

2010-04-08
 19:29:46

Give me!

2010-04-08
 17:09:25

come to mama!

2010-04-08
 12:52:05

Stupid

hur kul är det inte att jag är uppe nu och sitter och tittar på disneydags? xD.
Ska snart sätta på one tree hill och vila mitt huvud. Jag var ju lyckligtvis sjuk igår och orkade därför inte skriva något.
Har precis ätit klart frukust och måste göra mig klar i badrummet innan det är försent. Sedan ska jag nog ta kontakt med mina kusiner som var tvugna att åka hem igår för att jag fick migränen.
Medans jag kollar på Disneydags så knarkar jag The doors och deras sju minuter låtar. Uhh! nu är det lilo och stitch på TV det måste jag kolla på.

Förresten är det någon som vet vem som är kalle ankas brorsa?
2010-04-06
 17:43:53

The king of kong

Efter den desperata jakten efter dödskalleringen på affärer och hemsidor så fanns den på en av de populäraste smycke affärerna som finns, den affären som jag självklart aldrig gick till. Det var inte mer än Glitter.

Utan den ringen känns det som att jag inte kan leva. De hade inte guld kvar, typist, men det fanns i silver. Inget fel med det bara att jag inte vill ha mer silverringar utan lite mer guld. Har två guldringar om man räknar med hm ringen som jag får i maj.

2010-04-06
 15:16:41

Blev sjukt rädd!

I torsdags satt jag och tre andra kamrater i skolans matsal och börja snacka om mens. Jag vet hur det låter, KONSTIGT men det bara hände. min ena kompis sa att hon inte har fått mensen regelbundet än och att hon inte har fått den på länge. Hon sa också att det var väldigt skönt att inte få mens på drygt 9 veckor. Vilket vi alla tjejer tycker. Sen har jag inte heller fått den regelbundet. Jag hade inte heller fått den på länge. Då sa de andra två att de ville ha sin mens för att om de inte får den på länge kanske man måste gå till gynekologen. Jag blev så rädd att jag skulle behöva gå till en äcklig gynekolog. Det är lixom en privat kroppsdel som man inte vill visa för någon, okej bara för sin man eller något. Dessutom är jag bara 15. Usch! skulle hellre leva mitt liv utan mens än att gå till en gynekolog.
Plötsligt händer det. Igår vaknade jag av att jag fick den. Det var både glädje och sorg. Skönt att slippa tänka på att gå till en gynekolog men djävuls mensvärken skulle man kunna leva utan!

2010-04-05
 23:10:50

Home alone tomorrow!

Imorgon kommer jag vara ensam hemma. Mami och papi ska jobba och syster är borta någonstans. Det är hon alltid. Många tycker det är tråkigt att vara själv, men jag, jag älskar det. Jag är som en ensam varg. Har en egen vargflock... fast det är bara jag som är med i den. Det kommer säkert ändras snart. Nu ska jag ta en stooor kopp kall oboy och chilla med livet!.
Avslutar dagen med en speciell låt till en speciell dag.

2010-04-05
 19:22:43

Pearl Harbor

Min plan var att jag skulle kolla på top model 10. Men det var en halv timme kvar innan det börja så jag kollade runt på några kanaler och stannade på fyran. Där visade de filmen Pearl Harbor. Väldigt bra film, rekommenderar er att se. Det handlar om att Rafe och Danny har varit vänner sedan barnsben. De har följt varandra genom livet och de både har tagit värvning i armen och är nu officerare i flygvapnet. Det är mitt under andra världskriget och Rafe blir förälskad i sjuksköterskan Evelyn. När Rafe försvinner under ett farligt uppdrag tror alla att han är död. Danny och Evelyn blir både förflyttade till Hawaii/pearl harbor och Danny försöker trösta Evelyn. Snart upptäcker de att de har känslor för varandra. Men när det visar sig att Rafe inte är död och återvänder blir de två vännerna fiender och Evelyn måste ta reda på vem av de båda männen hon verkligen älskar. Samtidigt som de händer planerar Japan en attack mot Pearl harbor och sänka amerikanska stillahavsflottan. Överraskningen blir total när planen med förödande kraft går till attack. På några minuter förvandlas idyllen till ett brinnande inferno. Desperat försöker Rafe och Dany lyfta sina plan och gå till motattack. Lika desperat försöker Evelyn ta hand om alla skadade.
filmen är fylld med Drama, romantik, äventyr, action allt man gillar i en tre timmars lång film. Lovely!

2010-04-05
 12:11:11

Sure babe

"Det kommer bli varmt i påsk" Yeah right. Om det nu skulle bli varmt i påsk varför snöar det?! Iförsig så försvinner lite av snön när det når marken, vilket är positivt. Nu visar inte bilden snön som bara regnar ner. Men snart kommer det sluta snöa och allt kommer försvinna. Lite blommknoppar ser man också på buskarna här utanför. Nej vänta det var visst snö. Faan!  

2010-04-04
 23:30:11

beställt


Nu har jag beställt denna ring, den populära hm garden collection ring. Kommer ändå få den i slutet av maj. Hatar ibland hm ibland. Hoppas jag bara får den innan jag åker till Turkiet. Åker den 28 maj och jag hoppas iallafall att jag får den tidigt på dagen eller 27 maj skulle passa perfekt. Den skulle bli perfekt till en annan hm tröja som jag varken har köpt eller beställt och mina bikbok shorts. Tror jag ska göra det imorgon innan de andra kommer.  

2010-04-04
 22:31:47

4e april

Idag kom det ett fint besök till oss. Mina kusiner kom idag för påsk "brunch" fast det var inte riktigt påsk mat. Pasta och bacon, klassiker. Försökte lära min ena kusin hur man löser rubiks kuben men det är mycket att komma ihåg och det är väldigt svårt att klara och komma ihåg allt när man aldrig har löst den tidigare. Sen är jag inte så bra att lära ut eller så kan jag bara skylla på att hon var trög. nee, det kan jag inte göra. så falsk är jag inte. Vi hade det iallafall trevligt och mysigt. Kollade på king kong.
åååh vilken underbar film. Tillslut var de tvugna att gå hem tråkigt, tråkigt men de kommer faktist komma över imorgon. Sova över till och med. Nu kollar jag på Evan den allsmäktige som går på tv3. En av de roligste komedierna jag har sett. Men den är snart slut.
2010-04-04
 22:21:36

Svar på tal

sv: jag är fjorton år, och ja snön har börjat smälta här hos mig. =) Hur är det hos dig då, är det någon snö kvar? :D

Svar: Yees, snön smälter som smör här. Allt är nästan borta. Lite snö högar här och där kan man hitta i parker när man går i den stekande solen till skolan. Men Jag hoppas att när lovet är slut kan man skippa de tråkiga jeansen man har i garderobben och sätta på sig shorts eller skippa den tjocka täckjackan. Guud vad jag hatar den jackan just nu använder iförsig min skinnjacka nu men ibland kan jag tycka att det blir för kallt när det blåser kalla vindar. Det måste ändras snart. Sen kommer det bli en varm sommar. Nu i vintras har vi varit längst bort från solen och nu när sommaren börjar komma kommer det bli så varmt. Och sen i vinter igen kommer det inte bli lika kallt som det var nu.
2010-04-03
 22:20:46

3e April

släkt träff nr 2.

Idag var jag på den andra släkt träffen, det här lär vara den sista för iår när det gäller påsk firande. Orkar annars inte med mer classic påskmat som man är uppvuxen med. nee... det får bli mer nästa år. 

Åkte upp mot enköping runt klockan halv ett och satt ute i sommar värmen höjdpunkten på alla dessa år. Vi satt på trappan ett tag och kände hur solen stekte på armarna, det blev ännuvarmare när jag hade plast/skinn jacka på mig. Det stämmde som rykterna sa, det skulle vara sommar varmt de närmaste dagarna. Det blev mycket prat, skratt och se när min kusin drack sin första glas whisky. Han fyllde nämligen 18 för några dagar sedan.
Kom hem runt åtta och var rätt så trött, nu är jag pigg och orkar skriva två inlägg idag iallafall.

2010-04-03
 22:01:21

Glad påsk duuuuuuude!

2010-04-02
 12:48:06

Min dag.


Det börjar med att jag vaknade klockan 10 för att göra mig klar och göra klart tårta á la emma till släktträffen i djurö. Ska efter detta inlägg stänga av datorn så att den inte är så varm för att jag kan inte hitta min ipod. Den är spårlöst försvunnen. Måsta dvs lyssna med min bigga ipod (datorn) har funkat förut, problemet är bara att batterierna tar slut efter en timme (cirka) och det tar en timme att åka ditt och då har jag ingen musik när jag åker tillbaka *suck*
Ja ni kan senare lista ut vad som kommer hända senare ikväll.
2010-04-01
 18:22:06

Vilen årstid är du?


vår = sommar för mig. själv är jag en snöman... född i November, great!

2010-04-01
 16:52:15

modelltips

Tips innan du ska till visning

Läste på stylesearch.se att det var en person som heter Jari som kom med jättebra tips när du ska till en visning här kommer dem:

• Kom alltid osminkad till en plåtning, om du inte ska sminka dig själv innan för att spara tid,
annars, alltid osminkad! Samma sak med hår, om du inte ska ha fint flygit hår på bilderna
gäller alltid otvättat hår. och sen med rakning, visst vi kan alla ha åsikter om det men tänk på
att de flesta fotografer föredrar om modellen alltid är nyrakad (ben, under armarna,
bikinilinje om nödvändigt) inför en plåtning. Viktigare på vissa än på andra förståss. (Påklätt
vs. bikini)

• Kom i icke åtsittande kläder. Det är ett helsike att retuschera bort tryckmärken på huden
efter t.ex strumpor och bh . Ha så lösa kläder som möjligt.

• Om du själv ska sminka dig, och kommer färdigsminkad. Glöm inte att ta med dig sminket så
du kan förbättra under plåtningens gång.

• Naglarna har du såklart fixat kvällen innan, även tånaglarna.
Om du brukar använda lösnaglar så glöm inte ta med dessa.

• Sola inte i solarium dagen innan.

• Färga inte håret 1-2 dagar innan.

• Sov ordentligt natten innan plåtningen, kom inte trött och absolut inte bakfull till en session.

• Piela dig inte dagen innan.

• Se till att ansa ögonbrynen innan plåtning, inte bara de mörka stråna utan även de ljusa.
De reflekteras i ljuset och syns på bilden som ludd eller ljusa streck.

• Kläm inte finnar och dylikt dagen innan då det ger fula märken och gör det svårare att
retuschera bilderna.

här är hans blogg (tror jag) http://www.bildagenturen.se/pappa/






 
Heidi klum är trebarnsmamma. Det är väldigt svårt tt tro när man ser pangkroppen hon har

Disciplin
En av huvudingredienserna till änglakroppen. Tjejerna tränar hårt och ofta för att bibehålla sina smäckra figurer. Det är ingen dans på rosor utan precis lika jobbigt som när vi själva går till gymmet. En nypa disciplin och framförallt självdisciplin för att orka hålla igång med träning och kost är ett måste.

Strikt kost
En strikt och genomtänkt kost är A och O om man ska hålla sig i toppform. Ät allt men i lagom mängd. Små portioner och gärna lite extra av sådant som är sunt och nyttigt. Exempel på bra mat, som bland annat ängeln Heidi Klum äter när hon ska komma i form, är: bönor, quinoa, tonfisk, magert kött, lax och sallad.

Skippa dieterna
Det funkar inte att gå på någon diet för att hålla formen, i alla fall inte långsiktigt. Inför den årliga “fashionshowen” tjejerna gör varje år är det hård konditionsträning samt styrketräning och strikt kost som står på schemat.

Regelbunden träning
Om man vill lyckas svarva till sig den där drömkroppen räcker det inte med en vecka på gymmet här och där. Då är det regelbundenhet som är nyckeln. Dessa undersköna tjejer ligger inte på latsidan. De flesta av dem är väldigt atletiska av sig och gillar att röra på sig. Kick-boxning, vindsurfing, konditionsträning, styrketräning... Ja, listan kan göras lång på vad dessa skönheter gärna tar till för att trimma sina kroppar.

En hjälpande hand
När man har som jobb att se bra ut och faktiskt får riktigt bra betalt för det, finns ingen tid att spilla. En personlig tränare och dietist hör till vardagen för stjärnorna. Dock finns det inget som säger att inte även en vanlig Svensson kan ta dessa till hjälp. Tvärtom, kan det vara ett riktigt klokt beslut. I alla fall om man själv är osäker på hur man ska gå tillväga för att nå sitt mål. Visst kostar det lite, men vad bättre kan du lägga pengarna på än din egen hälsa?






Få en bra ansiktsbild

Att få en bra ansiktsbild är det svåraste men jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig.

♥ ett tips är att öppna munnen lite för då ser det inte så spännt ut om ni förstår vad jag menar
♥ Slappna av. Andas ett djupt andetag innan bilden tas
♥ Le med ögonen, (om du inte vet hur man ler med ögonen så kommer jag att hjälpa dig längre ner i inlägget)
♥ För att se dina drag i ansiktet kan du ha ansiktet lite i profil.
♥ Sen det vanligaste, öva öva öva öva. Jag vet att det låter helt random men det hjälper, hitta alla vinklar och prova dig fram. Du kan öva framför en kamera eller som jag tror är det vanligaste öva framför en spegel.

Här är bild på tyra sjöstedt som jag tyckte blev riktigt bra.

Ser ni hon har ansiktet lite i profil

Le med ögonen
Att le med ögonen är väldigt svårt om man inte vet hur man gör, Tänk er när ni ler så ler man med ögonen oxå. Mitt tips är att le och försök håll kvar blicken i ögonen medans du stänger munnen. varför man ska öe med ögonen är för att ögonen måste stråla och se intensiva ut.

Bilden är lite liten men jag ser att att hon ler med ögonen.






modellagenturer + deras hemsidor

  • Mikas- http://www.mikas.se/
  • Stockholmsgruppen- http://www.atom.se/
  • Elite Models- http://www.elitemodel.se/
  • Avenue Models- http://www.avenuemodeller.se/
  • Modellink- http://www.modellink.se/
  • Upmodels- http://www.upmodels.com/
  • Nouveau Models- http://www.nouveaumodels.se/
  • Zapmodels- http://www.zapmodels.com/

    Att gå Catwalk

    det här inlägget kommer jag skriva om hur man går catwalk och lite tips för att träna sig att gå och hålla balansen som är väldigt svårt.

    1. Om du ramlar när du går catwalk. Strunta i det till och med dem som är "proffs" på att gå ramlar oxå. kolla här:



    modellskola

    Hållning: När du ska gå så försök sträcka på dig för att du ska utstråla självsäkerhet. Gå dig så långt som möjligt men puta inte för mycket med bystet. Det kan se en liten "playboy" aktit ut.
    Armar: Försök och inte vifta så mycket med armarna det kan se rörigt ut. Tänk att överarmarna i stort sett ska vara stilla och underarmarna lätt pendla fram och tillbaka. Slappna av i händerna!
    Ben och höfter: Du ska gå på en rak linje och det är inte alltid det lättaste, Jag har övat ganska mycket men det är jättesvårt att hålla balansen så det gäller att öva mycket när du är hemma, skolan, på gatorna och här är ett tips när du är på gatan och ska öva på att gå. När du går på trottoaren så brukar det finnas ett vitt sträck i mitten och på ena sidan är det cykel väg och på andra sidan är det gå väg.  försök gå på det vita sträcket och inte kolla ner på marken försök kolla rakt fram. När du går på raka stäcket då får du automatiskt en lagom svängning på höfterna. Gå med bestämda steg men klampa inte fram som en elefant. Att gå i riktigt höga skor är en konst, det enda som gäller är att träna.
    Ansikte: Olika modevisningar kräver olika ansiktsuttryck. Ibland ska man se kaxig ut, ibland ska man le och ibland ska man bara vara en vandrande galge. Titta vad det är för kläder som är med i visningen och lyssna på vad arrangören vill ha. Titta aldrig ner när du är ute på catwalken!

    Här är en video där några från victoria secret går catwalk:

  • 2010-04-01
     16:45:35

    Things happend, Things go.

    Sitter och håller på att ändra lite på bloggen och då är det bland kategorierna. Jag tycker det är fult med många kategorier och jag tycker det är fult om man bara har en kategori. Ska bland annat ta bort "movie time" en helt onödig kategori, " sno stilen" publicerar inget där, "schh a secret"  har inga bra hemligheter, "Emma tipsar" Likadan som house full of beuty tips, "Fashion week" kan lika gärna ta alla de bildena till the life of emma och "Emma the make up guru" publicerar smink tips på house full of beuty tips. Alla de kategorierna är så ondiga och fular ner hela bloggen.
    Hörs lite senare