2009-10-31
 20:16:19

This is it

Om det vore söndag idag så skulle filmen "this is it" sluta. eller om man ska vara exakt så skulle filmen sluta 19.50.
Jag har igentligen inte varit ett michael jackson fan men jag gillar några av hans låtar.




Idag har det varit en långsam dag. Jag vaknade ur den värsta dröm jag har haft. åkte sedan till min mormor och morfar för han fyller år. Jag hade jättesvårt att somna i natt och vaknade tidigt så självklart ska jag bli trött när jag var där borta. men för kanske 3-4 timmar sen åkte vi hem när vi kom fram kollade jag en stund på tv men sen tyckte jag att det var dags att skriva ett inlägg. så här sitter jag nu.
juste imorgon tänkte jag göra ett videoinlägg, får se hur det går.

2009-10-30
 13:14:55

Dagens låt

A l l   A m e r i c a n   R e j e c t s   -   m o v e   a l o n g
2009-10-29
 22:31:57

Mel B:s Blond chock

Melanie Brown, som var med i spice girls kom upp med en blond peruk. vad vare i mels huvud som fick henne att ta på sig en blond peruk? tänkte hon när hon vakna på morgonen "idag ska jag vara blond" så sätter hon på sig en peruk... det kanske är en tidig Halloween-utstyrsel. Vad tycker du om det här?
k o l l a   p å   b i l d e r n a:

Då! med hennes fina mörka lockar (en klar tummen upp)

Nu! med hennes barbie hår. Tycker inte att håret passar hennes hudton så bra (en klar tummen ner) Peruken ger knappast ett naturtroget intryck...
2009-10-29
 18:07:56

10 saker du inte visste om mig



Jag får blogg idéer från olika bloggar tex dessie, kissie, kenza m.m.

Jag skulle vilja byta namn till isabella

Jag har ärr på mina armbågar efter att jag har ramlat av en cykel.

Efter att jag kollade på victoria secret fashion show 2008 så ville jag bli modell.

På sommrarna gör jag, mina kusiner och min syster skriva film manus och sen spelar vi in dem. i slutet av sommaren visar upp dem för våran släkt.

Våran film vi ska spela in i sommar kommer hetta härsken på ringen som är en parodi av sagan om ringen.

Min farfar dog för nästan 2 månad sen, samma dag som min syster fyllde 17.

en av mina favorit artister är Taylor swift men jag hatar Country musik.

Jag har scenskräk.

Jag gillar att läsa fjortis bloggar men ibland fattar jag inte vad dem skriver.

2009-10-29
 14:47:52

min blivna Garderob

Jag är så glad så jag håller på att gör volter i mitt lilla rum. det är nämligen så att jag kommer på en egen "stor" garderob. Så jag tänkte visa er hur den kommer se ut.
Jag har inte använt paint på länge så det var ganska svårt att rita.

2009-10-29
 13:53:34

Planering.

Min egna planering jag ska uppnå innan jag blir modell.

  • Få en vacker hy.
  • Ta bort tandställning
  • Öva framför spegeln
  • Öva att gå i klackskor

När blir detta klart?
Svar:  det har jag ingen anning om, vet inte när jag får bort tandställningen

2009-10-29
 00:18:43

Blogga

Tycker ni inte att det är dags att blogga igen? jo det tycker jag. Börjar imorgon, ska kolla lite på desperate house wives sen vaknar jag tidigt, o c h   t i d i g t   d å   m e n a r   j a g   1 2, så börjar min blogg dag. Ha en bra dag/natt.
2009-10-23
 14:11:07

Whatzzup?!

2009-10-21
 17:01:54

Scream awards

Jag vill bara meddela att den 31 oktober klockan 00.45 kommer dem på kanal 5 visa scream awards. där även vår sexiga, svenska skådespelare som är med i true blood alexander skarsgård vinner pris för Best Villain aka Bästa elaking/skurk. Gud vad jag blev glad (och stolt) att vi iallafall har en känd svensk.
Twilight vinner oxå ett pris eller flera priser, vad vet jag.
Scream galan delar ut priser till bästa inom sci fi, skräck, fantasy och animerat i både tv och på film.
Det var ju inte bara Alexander och twilight som vann utan det var oxå anna paquin. Johnny depp delade ut priset The Rock Immortal Award till Rolling Stones-patriarken Keith Richards. det var ju mer personer som vann men det får ni kolla på tv om ni vill veta vem.

True blood gänget. true blood går idag på svt.

2009-10-17
 14:49:52

Blog awards

Idag är det blog awards som alla bloggare och bloggläsare redan vet. Till oss som inte är bjudna så visar dem blog awards den 24 oktober klockan halv åtta på tv400. Glöm inte det nu! skriv in det i era kalendrar eller fixa larm på mobilen. Själv ska jag skiva lappar på kylskåpet, mobilen, kalendern  överallt för jag har ett minne som en guldfisk.

Hoppas Kenza eller stina-lee vinner årets blogg.
2009-10-16
 16:41:57

klockreen


2009-10-16
 14:41:30

Gå på bio premiär

Idag (fredag 16/10 2009) Ska kolla på bröllopsfotografen idag, Jippi jag som älskar svenska filmer...NOOOOOOOOOOOOOOOT. men aja den är bara 1 timme och 52 minuter lång. Tiden kommer spola förbi.
Juste det kom poliser till skolan som letade efter min kompis (privata själ). Tur att hon inte var i skolan idag. orolig för henne.
2009-10-15
 15:26:35

Ängla röst?

Lyssna på hur bra hon sjunger. Så fint
2009-10-14
 18:57:15

idol deltagarnas framtid!

Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Vad kommer hända med alla från idol efter idol? Vilken plats kommer dem komma på?

Alla är ju så otroligt bra men det är bara en som kan vinna hela saken. Jag kommer skriva direkt från hjärtat om vad jag tror kommer hända dem efter idol, vilken plats dem kommer komma på och vilka låtar jag tycker dem ska sjunga. Kom ihåg att det är vad jag tycker. Kommentera gärna om ni håller med eller inte.

Vem ska jag börja med? REZA

Reza:
Reza är bra men om man jämför med dem andra så tror jag inte att hon kommer vinna men jag tror hon kommer långt med den unika röst hon har. Skulle gärna vilja höra henne sjunga rehab av amy winehouse. 
Tror hon kommer på plats 6. Vad kommer hända efter idol...vad kommer hända efter idol...hmm jag tror inte hon kommer så långt. Idol är nog slutet på hennes sångkarriär. Kanske kommer hon jobba som en sjungande servitris som Mary Jane i spider man :P.

Erik:
Erik tror jag blir nästa Darin. Tjej favorit och så kommer han spela in en skiva eller två. Efter ett år kommer man inte höra något från Erik,  men gör 1-2 år senare en comeback. Han kommer komma på plats 3 i idol. Om han sjöng missing you med Tyler Hilton så tror jag att alla kommer rösta på honom.

Calle:jag
Tyvär så tror jag att Calle kommer åka ut snart. Jag menar han glömde ju bort texten till låten han sjöng i fredags. Men vem vet han kanske överaskar en på fredag. men ändå så kanske plats 9. Inget kommer hända honom efter idol. Han åker ut och poff borta. Skulle vilja höra honom sjunga middle of nowhere av hot hot heat. (sorry kunde inte hitta en bra bild)

Mariette
Jag tror att Mariette kommer komma väldigt långt. Till plats 2. Hon kommer släppa en skiva det vet jag men mer än så kommer det inte hända. Jag vet inte vilken låt hon kan sjunga. Har en massa förslag med dem passar inte hennes stil lixom.

Karolina
Karolina... Hon har ju redan åkt ut så det finns inte mycket att skriva.


Camilla:
Camilla den döva göken...haha skämt åsido. Camilla kommer komma på plats 7. Det är jag nästan säker på. Inget kommer hända efter idol, Allt kommer bli som förr för henne. Några personer kommer veta vem hon är och gå fram till henne och be om autografer. Låten jag vill att hon ska sjunga är Love story men taylor swift. Haha vill se henne sjunga COUNTRY!

Tove:
Tove är bara så himla söt ser ut som ett änglabarn (:P)! Hon liknar lite scarlett johansson. Tove är redan tittarnas favorit för hon fick 44% av alla idol rösterna så hon kommer självklart vinna. Jag vill höra henne sjunga antingen Halo av beyonce, Halo av bethany joy Galeotti, only fooling my self av kate voegele eller I won´t disagree av kate voegele. Efter idol kommer hon va den första av alla vinnare som blir känd i många länder. Hon vinner idol, är med i singalong till och med melodifestivalen. Vinner där också, alla länder röstar på henne för hon är yngst och har en stor röst. Vinner hela eurovisonsong contest och sommar turnérar först i Sverige och året efter blir det hela norden kanske till och med americka. Hoppas vi behöver en till söt stjärna i Sverige!

Erika:
Erika kommer komma på plats 4! Man kommer inte höra något av henne efter idol. Tyvär, hon är så bra!. Jag vill höra henne sjunga entarn

Nicklas:
Nickals kommer komma på plats 8. Inget kommer hända efter idol och har ingen anning hur han låter så jag har inga förslag på låtar.

Eddie:
Eddie...Eddie, Eddie, Eddie kommer komma på plats 5. Jag tror faktist inte det kommer hända något efter idol men kanske. Den låt jag skulle vilja höra att han sjöng är Naive av the Kooks. En grymt bra låt och jag bara älskar!

Rabih:
Jag tror faktist att rabih åker ut på Fredag :( Jag tycker han är söt men Micheal jackson låtar passar inte hans röst om han inte tar några från bandet jackson five. Tror det blir mycket bättre.
2009-10-08
 19:40:41

Dagens schema

2009-10-08
 15:57:40

Var är volymen?

Varje morgon har jag försökt fått volym i mitt hår men som aldrig har funkat, har gått med helt "slickat" hår till skolan och skrikit i mitt huvud "VAR ÄR VOLYMEN". Nu ska det vara slut på ovolymat hår. Jag har skaffat en volume master men då sa jag "Hur fan gör jag nu". Så istället för att bara sitta och stirra på volume mastern så gick jag in på youtube och då hittade jag en jättebra video där hon vissar allt i detalj och man fattar vad hon säger.

2009-10-07
 17:25:47

To do list!

Matteprov
Gå till H&M
No prov
Engelska prov
Gå till Monki
Gå till Lindex
Gå till Gina
kolla på slumdog millionaire
Kolla på dragonball evolution

2009-10-02
 15:52:33

Tips och råd till oss som vill bli modell

  • Se till att bli fotograferad av en professionell fotograf. Chanserna ökar att en modellagentur får upp ögonen för dig med bra bilder. Hellre fem bra bilder än 100 dåliga bilder.
  • Leta efter fotograf med omsorg, Det finns en djungel av oseriösa fotografer.
  • Ta gärna med en kompis eller dylikt till fotograferingen eller mötet med agenturen. Är det inte OK att göra det så ställ in mötet.
  • Inför en fotografering bör du ha så lite smink som möjligt på dig när du anländer, då det underlättar tidsmässigt för stylisten att styla dig.
  • Sov ut ordentligt innan en fotografering, då det annars lätt kan synas på bild om du är trött. Mycket alkohol innan kan också påverka din attityd.
  • Ta hänsyn till fotografens önskemål, men gör inget som känns fel eller olustigt. Det är viktigt att du känner en trygghet, vilket gör att du blir bättre på bild och kan agera ut mer framför kameran.
  • Om en fotograf ber dig att ta av dig kläderna för att bättre kunna bedöma ditt utseende, så gör inte det utan gå omedelbart därifrån. Det är oväsentligt hur du ser ut utan kläder.
  • En seriös fotograf måste respektera att du står fast vid dina gränser och inte gör något som du mår dåligt av vid fotograferingen eller kommer att ångra senare.
  • Gå en poseringskurs för att lära dig gå rätt i högklackat om du är intresserad av att gå modevisningar/catwalks.
  • Förbered dig i tid och ta fram de olika klädesplagg du vill använda till den kommande fotosessionen. Det spar tid och ger mer tid åt fotografering.
  • Ifall du ställer upp på att bli fotograferad skall du alltid se till att det finns ett skriftlig avtal på vilken typ av bilder som skall tas, hur de skall användas och vem som har upphovsrätten till dem. Eventuellt också om bara vissa utvalda bilder från fotograferingen får användas.
  • Var försiktig med att skriva på kontrakt/avtal som binder dig till något.
  • Passa tiden till fotosessioner och uppdrag! Allt kostar tid och pengar.
  • Är du intresserad att arbeta och bli t ex fashion-modell, satsa inte då på glamour och nakenhet.
  • Se till att hålla kroppen i form och ät rätt och sunt. Bra hälsa är A och O.
  • Har du redan en modellportfölj med många bilder? Välj ut dina favoriter och kasta resten. En bra bild är bättre än 10 dåliga.
  • Blir du kontaktad på “gatan” av en modellscout om att bli modell så lämna aldrig ut kontaktuppgifter, utan be om att få ett visitkort så att du kan höra av dig senare ifall du är intresserad. Se till att få information om företaget. fråga t ex om de har en hemsida att titta på. Lovas det guld och gröna skogar så bör du nog tacka nej och överväga andra alternativ.
  • Betala aldrig för att komma med i en modellagentur. Ingen seriös agentur tar betalt av modeller i förskott. Agenturer skall tjäna sina pengar på provision, som tas ut när modellen arbetar.

  • (kopierat. Det är inte jag på bilden)

    tips från http://www.modellyrket.se bild från www.modelljakten.se

    2009-10-01
     19:50:19

    Fashion week i Paris

    Paris Fashion Week: Kändisarnas vattenhål!
    RochasRochasRochasRochasRochas
    Fina kläder eller hur.
    Paris... vårt älskade paradis. Jag älskade verkligen dem där kläderna. Det gjorde nog en del kändisar som var där oxå bland annat Miranda kerr, shakira, Rihanna, Anna wintour, lily Cole. 
    2009-10-01
     19:43:32

    Vem?

    Vilken jävel var det som stal vårt flygplansittplatser?. Jag skulle nu ha packat mina kläder för att om nio NIO timmar skulle planet till turkiet gå. ingen jag säger bara INGEN ska få ta resan ifrån mig om de så tar hela natten o se om det är någon som har avbeställt. Jag kommer kriga, jag kommer göra allt, JAG KOMMER GÖRA ALLT för sittplatserna. priset sänkte från 27 000 till 10 000 så kommer det någon/några idioter och tar våra sittplatser. Fuck you till den som bokade senast. Det är inte bra att ha en Emma på dåligt humör på frifot då kan allt hända:P . sov gott sweethearts och jag skriver från turkiet det kommer jag lova er.

    Bilder på mig från Turkiet där jag var senast (när jag gick i femman):
    Aneroxia barn? kolla bara mina ben, fan va läskigt

    2009-10-01
     15:17:50

    Parlamentet

    ska kolla på parlamentet nu, eller jag ska fortsätta kolla på det. JAg höll på att dö av garv när jag titta på avsnittet. bye bitches