2009-09-30
 17:45:17

Måste lära mig catwalk

Det är något jag måste kunna känner jag. Sökte lite på google och fick fram ett bra tips om hur man går catwalk och jag tänkte dela med det till er. (http://daja.blogg.se/)


Hållning
Du ska sträcka på dig för att du ska utstråla självsäkerhet. Försök och gör dig så lång som möljigt. Men puta inte för mycket med bysten. du liknar bara en "playboy" då.

Armar
Ibland händet det att man viftar för mycket med armarna och då ser det bara rörigt ut. Tänk att överarmen ska vara stortsett stilla och underarmen kan lätt pendla fram och tillbaka. Slappna av i händerna så det inte ser så stelt ut.

Ben och höfter
När man går catwalk så går man på en raklinje. Man får en automatisk lagom svängningar på höfterna. Gå med bestämda steg men klampa inte som en stor elefant. Träna, träna och träna, du kan göra det varsom helst bara så du får in det där.

Ansikte
Man vill ha olika ansiktsuttryck på modevisningar. Titta vad det är för kläder som till exempel så kanske det är en vit klänning med vackra vingar så kan du inte gå ut på catwalken och se kaxig ut. Lyssna på vad arrangören vill ha. Titta definitivt inte ner ute på catwalken.

2009-09-30
 16:34:03

Amy winehouse död inom två år?


Läste i en tidning att Amy Winehouse kommer dö inom två år. om man nu ska tro på det.
Men ändå om man tänker så dricker hon, knarkar och röker hela tiden. Jorden anropar Amy, sluta med det du håller på med eller gå in på rehab.
 
2009-09-29
 19:58:52

Begravning

Idag har jag inte skrivit men det var för att jag har varit på begravning. Jag saknar honom så mycket! Laddar upp bilder imorgon.
2009-09-28
 16:51:25

passporttoabroad

KAnske ska åka utomlands nästa vecka så jag ska ta ett nytt pass idag.

2009-09-27
 18:47:55

världarnas krig

Idag klockan 20.00 visar dem världarnas krig. Filmen är skit bra. Tom cruise och Dakota fanning (som kommer vara med i new moon) är med i filmen.
2009-09-25
 16:23:43

Fashion week i Milano

Senaste trenderna från Modeveckan i Milano!
Armani
Armani
Armani
Armani
Armani
D&G
D&G
D&G
D&G
D&G
D&G
D&G
D&G
D&GD&GPradaPradaPradaPradaPradaMoschinoMoschinoMoschinoMoschinoMoschino
2009-09-25
 15:40:55

ögon snabbt och snygg

I kanske 1 och ett halvt år har jag gått utan smink till skolan. Jag menar varför ska man ha smink på sig? det är inte bra för huden och så ska man va stolt för hur man ser ut. Jag har finnar och självklart vill jag få bort dem men det tar tid och plus att det är inne med finnar. jag har sett jättemånga med finnar. man ska inte gömma sig bakom smink. Men nu tänkte jag börja med smink igen. Inte med foundation och sånt utan jag tänkte bara fixa ögonen på morgonen. Jag tänkte börja med lite sotade ögon det är väldigt populårt bland kändisar på röda mattan. Mitt enkla tips för att få sotade ögon snabbt och snyggt är att man kan använda en vanlig svart eyeliner som man applicerar både på den övre och nedre fransraden. knip ihop ögonen i några sekunder och du har sotade ögon på ett, två tre.
Det finns oxå andra sätt att fixa sotade ögon men det tar mycket längre tid. Och själv tycker jag att jag har små ögon och jag vill jätte gärna få dem större och det kanske ni oxå vill. Man kan ta en vit eyeliver på undre fransraden sen kan du ta en silvrig ögonskugge i inre ögonvrån.
2009-09-25
 15:27:06

Bilden är inte retuscherad, eller


Kolla bara! Beyonce va med på L'Oreal något och dem fick väldigt mycket kritik efter att ljusat upp hennes hudton. Varför gör dem de? hon har en skit fin hudfärg.
2009-09-24
 14:43:49

Stina-lee har äntligen fått sin trollunge

Tid:17.21
datum: 22 september

I tisdags kom Stina-lees efterlängtade bäbis med ett jätte gulligt namn Mayia. Hon väger 3175 gram och är 48 cm lång. Har läst att allt gick bra och Mayia mår fint fint. Hon borde vara jätte glada och lyckliga att hon är mamma nu. Hon är ju 22 år och det är den åldern jag oxå vill ha en dotter eller en son. Mayia var ett jättegulligt namn och om jag skulle få barn så skulle den heta om det var en tjej skulle den heta Naomi eller Naima, om det blev en kille så skulle den heta former. Men man kanske ändrar sig genom tiden.

Jag vill bara säga Grattis stina-lee och välkommen till jorden Mayia.
2009-09-23
 18:35:49

Grey's Anatomy i två timmar

Ikväll klockan 21.00 är det dags för Grey's Anatomy (repris). två timmar med bara Grey's Anatomy. kan det bli bättre?



2009-09-23
 16:38:14

snacka om babytider

Är det bara jag som tänker på att under hela 2008 och nästan hela 2009 har massa kändisar blivit gravida och har fött barn men tänkt:

Khloe Kardashian är gravid.

Carina Berg och Kristian Luuk fick en son nyligen

Stina lee fick en dotter.

Sarah Michelle Gellar och Freddie Prinze Jr fick en dotter nyligen

Nicole richie och joel Madden fick en son

Heidi klum kommer snart ligga på BB

Halle Berry kanske är gravid

Camilla Alves blir snart tvåbarnsmamma

Gisele Bundchen har sagt att hon är gravid

Victoria's Secret-ängeln Adriana Lima är gravid

penelope Cruz visar upp sin gravidmage

Celin dion är 41 år och är gravid

Jennifer hudson fick en son

Ellen Pompeo är gravid

Cate Blanchett väntar sitt tredje barn

Gossip Girl-stjärnan Kelly Rutherford fick en flicka

Spiderman-stjärnan Tobey Maguire fick en son

Mel C är gravid eller jag tror hon redan har fött efter som denna bild är från 13 januari

Ser ni? Så många det är som är gravida och har fött barn bara under 2009, jag tror att Brangelina födde tvillingar i sommar 2008. Varför vill kändisarna föda barn just det här året? skumt! Man undrar om dem har typ ordnat en klubb som heter "we will become pregnant during 2008-2010(?)" på svenska blir det "vi ska bli gravida under 2008-2010(?)"
2009-09-22
 23:09:26

Godnatt

God natt Angels. Ses imorgon runt 4 tiden då jag slutar.
2009-09-22
 14:54:56

Samantha Who

OMG att jag kan missa Samantha who igår. Man kan inte missa ens favorit serie, speciellt när Christina Appelgate är med.
Gud vad jag älskar henne som precis har blivit frisk från bröst cancer. Tur det om hon hade dött skulle jag ha dödat henne:P

2009-09-21
 20:37:36

Typist

På dyslexi möte:
Dyslexi tant: "Du har dyslexi"
Mamma: "Kom ihåg emma att du kan fråga oss om hjälp när du vill"

Hemma:
Jag: "Kan du översätta denna menning till engelska De har sönder krukorna i biblioteket"
Mamma: "hmm... krukorna vet jag inte vad det heter på engelska"
Jag: "Men kan du slå upp det kanske"
Mamma: "Men det är inte jag som ska göra din läxa"
Jag: "hallå jag ber om hjälp, du sa ju att jag skulle be om hjälp"
Mamma: "Ja men inte med engelska"