2010-02-28
 15:06:18

Yoga

Tror faktist att jag ska börja med yoga. Där jag gymmar och säkert på dem andra ställerna man kan gymma finns det kurser där man kan lära sig olika danser. Till exempel afrikans dans, sumba och Yoga. Om jag lär mig yoga så kan jag varje morgon och kväll(?) köra lite yoga. Man tränar ju jättemånga muskler. Jag gymmar ju inte varje dag så jag hinner nog bli vältränad och bra innan bikini säsongen. eller vad tror ni?
2010-02-27
 22:03:13

Beställt

har beställt desperate housewives säsong 5 nu. Jag kommer ha det så kul dem närmaste dagarna. Träning och Desperate, a perfekt match?. Är helt fast för serien kollar på säsong 3 nu. Eh har inget att skriva så vi avslutar dagen med en låt.

the honorary title - stay away.

2010-02-27
 16:25:29

Paow

Är det bara jag som blir lite små irriterad på paow?.
Jag tycker hon är väldigt ärlig och hon är inte som kissie och dessie som bara låtsas vara någon dem inte är, vilket jag tycker är bra. Men i några inlägg hon skriver så kan jag inte sluta skratta och bara vill kommentera, vilket jag inte gör. Men det var en sak som jag blev små irriterad på och kunde inte sluta skratta. Det var när hon skrev "jag klär mig vågat". Jag kunde inte sluta skratta, jag säger bara hon klär sig inte vågat. Hon klär sig FULT.
Jag menar har ni sett hur hon klär sig? som när hon var i egypten hade hon på sig uggs, nästan knähöga Fotbolls (?) strumpor, mini mini shorts och en kofta. Ja vet att det bara är vi i sverige som har fått för oss att ha uggs på vintern men hon kan väll matcha ihop allt snyggt.
Eller bilden på inlägget där hon skrev att hon klär sig vågat hade hon en spets tröja men bara en BH under. Guud vad vågat det är. Alla som köper spetströja har bara en BH under.
Om man klär sig vågat då enligt mig ska det vara kläder som ingen annan har, något som man vet att någon inte skulle våga ha på sig till skolan. Nu får jag inte upp några vågade kläder exempel i mitt huvud.

twiligt is my religon 017
Bild 1: Jag förstår inte hur hon kunde klä dig sådär. Tycker hon att det är snyggt?. Men ärligt uggs, strumpor och mini mini shorts jag kan inte få in en snygg outfit i mitt huvud.
Bild 2: kläderna var snygga där. Om jag såg kläderna i en affär så skulle jag faktist köpa de, men jag tycker inte de passade ihop direkt. Älskar paljett tröjan.
Bild 3: påminde så mycket om en cowboy. Jag kan inte få in förstå hur hon kunde ta byxorna över tröjan. Det är snyggt med midjehöga byxor men inte låga. Min mamma klär sig så och det är okej men inte för en 16-åring.
Bild 4: Lite för mycket eller vad?. Nej, nej, nej, nej, nej, nej den outfiten funkar INTE. vita strumpbyxor, kjol, ful kavaj, Bustier det funkar inte ihop. Om man ska ha Bustier så ska man ha midjehöga shorts, en snygg kavaj och antingen klackar eller gladiaor skor. INGA STRUMPBYXOR. Den outfiten var Fult vågat.
bild 5: Har jag inget illa att säga om den outfiten. Jag ville bara säga att det är den snyggaste outfiten som hon har... . Den är inte vågad men gryym. 

Jag har bara ett ord som (enligt mig) beskriver hennes stil. Det är: tjejig. Fast Kissie och Dessie är så MYCKET mer tjejig. Ni ska inte tro att det är fel med tjejig stil, jag tycker om tjejig stil. Bara att paow inte kan matcha ihop allt.



En sista sak. Paow sa att hon inte röker. Varför har hon då köpt cigg från egypten.

nu har jag inte läs hennes tidigare inlägg så det kanske inte är hennes. men om så är det ganska konstigt
2010-02-27
 14:44:53

Lunch

Ska bara äta lunch sen ska jag skriva ett inlägg om en tjej som jag blir så irriterad på. *host*paow*host*

2010-02-26
 19:03:24

Jag har bestämt mig...

... Jag ska beställa Desperate housewives säsong 5 på cdon.
Den kostar 399 kr nu, förut kosta den 499kr. Det är ju 11 procent billigare.

2010-02-26
 14:09:19

Håll koll på nästa veckas "inte missa" serier.

1 mars. 90210 tv400 20.00

2 mars Desperate housewives sparkas igång igen. 21.00 kanal 5

 3 mars True blood börjar som jag har väntat på i FLERA månader. 22.00 SVT

4 mars Vampire Diaries 20.00 TV6

5 mars the legend of the Seeker TV6 20.00

6 mars Flashforward TV400 20.55

7 mars Final på Project runway
 
2010-02-26
 13:57:54

Drawing


Känner ni igen det? Vill ni ha en ledtråd? "lite kort dock, man får gå och dra ner den i rumpan hela tiden men det är det värt…hehe". Men det är ju Kenza eller som kissie stavar det Kinza.
Ni kanske undrar varför jag ritade av klänningen med konstiga, fula och tjejiga färger? Jag blev faktist kär i klänningen när jag såg den på kenza. Det jag vill komma till är att jag ska göra en likadan på syslöjden. Hoppas den blir lika fin och att alla tonårs tjejer kollar på mig och dreglas lika mycket som jag dregla när jag såg klänningen för första gången.
2010-02-25
 23:00:28

Så mycket jobb på så lite tid.

Under de tre dagarna jag har varit sjuk (mån-ons) har det inte bara varit chill och tråk det har varit så mycket jobb med plugg. Vet ni hur lång tid det tog för mig att hitta information om hur madagaskar blev ett u-land? Svar: en och en halv dag. ni kanske förstår varför jag inte har bloggat, vilket jag har ångrat. något inlägg borde man hinna skriva, eller hur?. Men sportlovet påväg och ni vet var det innebär?. smycketillverkning, shopping och bloggning. Tror inte att det kommer bli så mycket shopping i veckan. Håller redan på att bli sjuk precis efter att jag har blivit av med magsjukan. Men det är inte så konstigt, glömmer ta på mig halsduken varenda dag. Fick en jättefin halsduk, riktigt emma style, i julklapp men har inte använt den för jag glömmer alltid ta på mig den. Lite tragiskt faktist.
2010-02-22
 14:24:57

The 2010 bafta awards

Igår, 21 Februari, På London Royal Opera House hölls Bafta awards (British Academy Film Awards). Med den awardsen fanns det många kändisar som glänste på röda mattan. Like Prins William, Harry Potter stjärnan Bonnie Wright med hennes pojkvän som är med i New moon Jamoe Campbell Bower, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Kate Winslet, Carey Mulligan, James Cameron, Suzy Amis, Trudie Styler, Jonathan Rhys Meyers, Claire Danes, Tom ford, Jaime Winstone, Livia Giuggioli, Colin Firth, Tamsin Egerton, Anna Kendrick, Gabourey Sidibe, Kristen Scott Thomas, Rebecca Hall, Audrey Tatou, Romolo Garai, Quentin Tarantino, Mickey Rourke, Elena Kuletskaya, Margo Stilley och Erin O'Connor. 

Klicka här för att se en lista på alla vinnare. Eller vänta till ikväll då dem visar galan klockan 21.00 till 23.00 på Star!

2010-02-21
 13:47:37

Fint besök

Snart kommer det fint besök hit. Min farbror och favorit kusinerna Malin och klara. Nu ska dem fan ta och hjälpa mig med Zelda som jag har försökt lista ut i FLERA veckor. Derför kommer jag inte hinna blogga så mycket just nu, men jag gör det ikväll. Ska oxå oxå ta och kolla igen alla era bloggar som ni har "länkat" eller vad man nu ska säga. Ska bli riktigt kul att se likheter och olikheter mellan alla bloggar.
Njut av sista dagen på helgen!
2010-02-20
 23:00:57

Kan man kolla på två bio filmer samma dag?

Nästa vecka (kanske) så ska min syrra ha tjejmiddag och då ska det såklart vara FF och LF (lillsyrra fritt). Så vad skulle vi kunna hitta på då?. Jag hade tänkt att man kan äta kina mat, gå på bio och kolla på valentines day och sen om det finns så kan man kolla på natt bio. Då ska det självklart bli new moon.
Jag kommer bli beroende av new moon o vilja sen den igen, igen, igen o igen. Vet ni vad jag ska göra då?. Svar: min farbror kommer över imorgon och ska förklara hur man gör för att ladda ner film. löve it.
2010-02-20
 22:26:10

Bild jag ritade i sjuan


Kanske man ska satsa på estetiska programet iallafall.
2010-02-20
 22:15:07

Mitt nya smycke

Efter mycket pill, blod, svett,tårar och svordomar fick jag fram ett sött litet armband där det hänger små änglar på. Jag har som tidigare sagt att jag har gjort ett lår smycke. Har dessutom gjort ett armsmycke som jag inte fick så mycke beröm för i skolan. Ska jag vara ärlig så sa dem inget om det. Men jag har också gjort ett till armband där det hänger små ugglor på. Har inte hunnit använda det än för jag kan inte sätta på armband på mig själv, hehe.

2010-02-18
 19:07:13

Då är det dags igen

Glee kanal 4 20.00

vampire diaries kanal 6 20.00


Vilket program ska jag kolla på? Glee eller vampire diaries??? Ska jag göra som förra gången eller göra tvärt om??? Jag gör som förra gången. CIAO!
2010-02-18
 17:17:19

Fuck you and get a life.

Lite tråkigt faktist. Har varit medlem i 7 år. 8 år i november på playahead. Det började med att jag hade ett konto som hette kaktus_1218 men eftersom jag inte var inne där på ett år raderades den. Då satt jag med min syrra och gjorde ett nytt konto som hette ensmartblondiin. År 2007 i början av 7:an bytte jag namn till FABUULOUS från filmen high school musical 2. Och det heter jag fortfarande. Det kontot har jag haft i 4 år får inte ens "fira" att jag har haft det i fem år.
Men jag har inte varit inne där på länge. Är inne nu för att spara bilder på mina kompisar. Även fast playahead är den nya lunarstorm så är det lite tråkigt att det kommer försvinna for ever. Hur ska jag nu kolla på bilder på ******* ****. Den enda fjortisen som finns kvar på hela jorden, snacka om att jag hatar henne fast jag hatar ******** ********* mer. Vill spy när jag ser henne. kan det bero på att jag är avundsjuk? Nää skulle inte tro det. Hon är en tjej som har förändrats från MVG barn till IG barn. Barnet vill vara populär och ha många vänner så hon snackar med dem som går i femman. Helt ärligt så gör hon det. Hon skryter så mycket om sig själv och sin "vackra" pojkvän.

Måste bara berätta om en patetisk och omogen sak som hände. ******** vill visa upp sin pojkvän för hela klassen och visa att hon är så cool. I tisdags förra veckan så gick min kompis ner till skåpen och när hon kommer dit står ******** där och kramar sin pojkvän. När ******** ser att min kompis kommer emot dem ska hon börja strula med honom. vilket inte är coolt utan äckligt. Jag säger bara: Fuck you and get a life
2010-02-18
 15:58:49

The truth is

Nu ska jag berätta 3 sanningar om mig.

  • Jag bär aldrig skor med klacker. Kommer aldrig bära skor med klackar. För det första så tycker jag att det inte finns så många fina skor med klackar. Annars så blir jag för lång. Jag vet att det är fint att vara lång men eftersom jag är den längsta tjejen i klassen så tycker jag att det blir lite fel att jag kommer bli betydligt ännu längre. Mina kompisar brukar kommentera det och det gör att jag inte vill bli längre än vad jag redan är. Jag skämms absolut inte över att vara lång men mina kompisar i klassen är lixom kortare än 173 och jag är kanske 177 cm och om jag ska bära klackar som kanke är 9-12 cm då blir jag runt 189. Ni ser, typ 2 dm längre än den som är näst längst. Men vad ska man säga de kommenterar min längd för att dem är avundsjuka. för dem är ju 160-170 cm och vill säkert vara lika lång som mig.
  • mitt namn kanske kommer ändras i framtiden. Som ni har läst min personliga lilla text om att jag vill flytta till Los angeles i framtiden. Då tycker jag helt ärligt att jag ska byta namn, förnamnet funkar kanon men efternamnet. Hallå, det är amerika man behöver smälta in. Så jag tänker mer åt det hållet medans min syrra vill heta Thelin. thelin är ett telefon märke som telia och telenor som man har blandat ihop och fått fram ett fult jävla namn. Nej, nej och nej Davis, Sawyer, scott one tree hill inspired duuude.
  • sanningen om att jag inte lägger ut bilder på mig själv. Saken är att jag inte har toppen bra självförtroende. min hy är inte perfekt som alla andras i världen. Går runt hemma, skolan, stan INGEN har finnar längre och jag förstår inte för 1-2 år sen hade alla finnar men inte längre. Men det är inte så att jag mår skit dåligt för det är ju påväg att bli bättre. För varje dag som går så får jag bätte självförtroende. Vilket är bra för både mig och min karriär. Kanske snart kan skicka in bilder till agenturer som jag har väntat på i 1 år och några månader. ju yngre man blir modell blir man känd i tidig ålder. Vilket jag villl bli. Jag vill inte vara 30 och bli känd när jag är 40.

Har ni 3 saker som ni vill berätta om? Hemlisarna behöver inte vara jätte stora det kan vara t.ex att jag åt kött fast jag är vegan. 

2010-02-18
 14:55:03

Något saknas

Något saknas... på bloggen. Vet inte vad men det är något. Lite tråkigt kanske och bara läsa om små händelser och my boring life. Men jag kommer inte på något att skriva om. Så det är upp till er. Vad tycker ni är intressant att se/läsa?

2010-02-17
 21:05:55

Nationella prov i svenska DONE!

Äntligen klar med ALLA svenska nationella prov. Gick jätte på på muntliga provet men skit dåligt på skiv -läs proven.

Nu är det bara upp till Engelska, Matte och NO. Kommer jag klara det? of course jag gör.

2010-02-17
 20:56:59

Svar på tal

Tjena tjejen! Vad gör du denna kväll? :D: hmm... Vad gör jag denna kväll? jag har precis varit och tränat, ska bara in i duschen och ta det lungt och kolla lite på one tree hill.
2010-02-17
 20:54:50

Svar på tal

har du ngt bra filmtips ? (:: såklart jag har :P. Vad gillar du för filmer? Jag gillar Transformers både ettan och tvåan, Twilight(:P), Indiana jones, bring it on, firad up, kingdome of heaven, avatar, stolthet och fördom, sommaren men göran, star trek. Det finns så många bra.

2010-02-17
 20:48:09

Wow

Ojojoj, kolla nyss och har fått 7 kommentarer på ett inlägg. Har inte sett det förut och jag har aldrig fått så många kommentarer förut :P.
2010-02-13
 22:10:07

Rubiks kub

fick en rubiks kub igår. Hehe har aldrig i hela mitt liv varit så beroende. Det är väldigt kul och man blir väldigt frustrerad när man har klarat en hel färg men när man ska göra en till så blir allt förstört. Men jag är väldigt bra på att klara en färg, gör det snabbt och vet hur man ska göra. Är det någon mer än jag som älskar rubiks kuben?

Kom ihåg när jag var mindre och var i fritids och dem hade köpt en helt ny och orörd rubiks kub. Jag tog den och blandade den jätte lite så att jag enkelt skulle kunna lösa den. Tror ni det gick bra? Det slutade med att hela kuben var en stor röra. Att jag bara kanske vred och blandade den två varv och kunde inte lösa den. Helt sjukt.
2010-02-13
 19:31:25

Tillverkar egna smycken

Wow, Helt seg i huvudet. DEt blev en längre shopping tur än vad jag hade trott. kom hem med ett par kängor, shorts, kedja, smycken och en klänning.

Nu sitter jag här i köket och lyssnar på spotify på högsta volym. Ett perfekt botemedlem mot min huvudvärk. Jag håller oxå på att gör ett lår smycke till Turkiet. Jag gör precis som www.dollyblond.se men för att göra det till mitt eget så satt jag på ett smycke, en liten uggla.
som tur var så köpte jag precis likadan kedja som mitt handsmycke är.
Att hålla på med smyckerna är skit kul, något som jag självklart kommer fortsätta med... åt mig själv. min syster ska sälja egna smycken så då tänkte jag att jag ska göra mina egna istället för att härma och sälja oxå. Något som jag tycker är skit falskt att härma.


dem nya shortsen från bikbok

2010-02-12
 11:54:54

Veckans planer

2010-02-11
 16:02:32

vampire diaries

Vem kommer missa Vampire Diaries idag? Självklart kommer jag göra det eftersom det är Glee samma tid. Sen så kommer jag väl lite sent också, det är öppet hus idag. Fuck alla öppet hus. Tur att sista inskicknings dagen är på måndag så man slipper alla öppet hus.

Vem är det som kom på att det ska vara Nationella prov i No? det började ju förra året med att det ska vara NP i No. Shit No, vad har kommit in i deras huvuden? löss eller?. Jag kan inget om NO. men det stoppar inte mig. Jag spelar in Vampire diaries och kollar på Glee i en annan TV.

Tillbaka till vampire diaries. Är det någon mer än jag som kommer börja dregla när jag ser killarna? speciellt Den sexige och snygge med isblå ögon Ian somehalder.
2010-02-10
 18:11:40

Valentines day på valentines day?

Ska jag se valentines day på valentines day? min mamma bokade biljetter till farsan. *Suck* jag hatar verkligen svenska filmer. de suger ***. Men jag tackar inte nej till lite taylor lautner nej, nej och åter nej så säger jag inte nej till han. En film med fullproppade kändisar är dåligt. En film med fullpropade sexiga kändisar är inte dåligt. Precis som valentines day har. Har sagt till mamma att hon ska avbeställa biljätterna till farsan och köpa valentine biljetterna istället. Får se hur det går. håll tummarna för mig.

2010-02-10
 17:51:03

Behandlar de dyslektiker som de andra?

Phu! Igår hade jag Nationella prov i Svenska, som resten i hela nian i Sverige hade. Fick en timme extra eftersom jag är dyslektiker.
Jag tycker att dem i skolan borde bry sig mer om att jag har dyslexi. Okej bra att jag fick en timme extra men det räcker inte för mig. Min förra lärare i svenska sa till mig att jag skulle få lyssna på band där dem läser upp NP texterna. Men när jag kom in till klassrummet så fick jag aldrig det. Nu vet jag att jag har fått fel på ganska många frågor. Det är liksom nationella prov, de måste väll tänka på att alla i det klassrummet har dyslexi. Då ska ALLA lyssna på band inte bara två tredjedelar av gruppen ALLA.
Det är inde de ända, jag väntar fortfarande på att få gå på robomemo, har väntat i över 6 månader nu. Snacka om att skolan är fett seg. Det är som om lärarna vill behandla oss precis som dem andra i klassen för det ska bli rättvist. Men hallå vi behöver extra hjälp bitches!. Ett tips till er där bakom dataskärmen börja aldrig på Matteusskolan!.

Ystad 2008
2010-02-10
 17:22:26

we are all on drugs

2010-02-05
 15:30:59

ska klippa mig

om 15 minuter ska jag gå iväg för att jag ska klippa mig idag. Före och efter bilder ska jag vissa er så får ni se hur långt hår jag har. Ska bli skönt att bli av med det.
2010-02-03
 22:53:23

Ska bli en ny människa

Håller på att bli den flickan som jag var i 6:an. Ni vet borta mycket, var sjuk hela tiden. Nu är jag sjuk hela tiden. Har det jätte stressigt prov varenda vecka. Så jag kom med en deal med min far att jag är hemma imorgon (ja jag vet jag är verkligen hemsk) och på fredag och då ska jag verkligen plugga både till Nationella proven och "vanliga" proven plus omproven. Hade som sagt No prov imorgon och jag hade visst pluggat på helt andra saker. Jag har inte fått min No bok av kompisen. Aldrig att jag kan lära mig så mycket på en dag liksom om jag får den imorgon.
såhär kommer mina veckor vara med prov:
V6.
tisdag: No prov (kemi) och Nationella prov i svenska.
Torsdag: Nationella prov i svenska
V.7
Måndag: Omprov i elkemi.
Tisdag: prov i matte
Onsdag: Nationella prov i Svenska
V.8
Onsdag: No prov
V.9
Lov
V.10
måndag: omprov i so
Tisdag: Nationella prov i Engelska
fredag: Ntionella prov i Engelska
V.11
So prov

Tror ni jag kan handle the pressure som jag kommer få dem närmaste veckorna?. Det får bli plugg dygnet runt och spela in allt som går på TV och allt sånt. mina Vänner kommer vara fri från mig i några veckor. Deras önskan i uppfyllelse eller?.

Men jag ska bli ny och fräsch människa. Inte vara hemma en enda dag. Gå på resursen både på tisdag och torsdag. Även få bättre självförtroende. Jag kommer klippa bort allt mitt hår på fredag så vem vet om jag redan blir en ny människa då. hatar mitt rapunzel hår, det är långt och slitet, allt måste bort.
Lala, nu ska jag göra mig klar.
2010-02-03
 20:46:32

Ingen träning idag.

Typist. Det blir ingen träning idag. Har ett prov imorgon som jag inte har övat något till, eller jo lite men inte mycket. Det är därför jag inte kan träna. Har även fysik prov på fredag som jag inte har övat NÅGOT till. Min kompis har min fysik bok och därför kan jag inte öva till det heller. Vet inte vad jag ska göra om hon glömmer boken imorgon. Ska verkligen inte gå på omprov klockan åtta på morgonen... Hennes problem liksom om jag inte får min bok imorgon, ska jag ha hennes, that´s life and life sucks.
2010-02-02
 13:48:45

Raderade min blogg

Hehe, skulle jag begå mitt livs mistag? hmm...
Jag raderade nämligen den här bloggen men bestämde mig för att återställa den igen. Så jag har varit borta i några minuter men nu i´m back.