2010-06-17
 16:13:59

Vill ni veta min nya blogg?

Vill ni verkligen veta min nya blogg? www.fallulah.blogg.se
2010-06-07
 10:52:26

"bye bye blogg"

Jag har sjäv tyckt att det är irriterande när folk bara håller på att byter bloggar hela tiden. Jag har varit med om mycket om att bloggare har skrivit ett inlägg där det står att de har startat en ny blogg för att de inte gillar namnet. Har tyckt att det var så irriterande att de inte kan bestämma sig någon gång vad bloggen ska heta.
Nu för första gången har jag tänkt som dom. när jag startade den här bloggen var jag helt säker på att jag skulle behålla den och tyckte att namntet var så coolt, att man heter modelllivet.blogg.se eller något med modell så är det coolt. Men jag är ju inte modell än, det känns så fel att heta modelllivet.blogg.se när man inte ens är modell. Nu tycker jag att namnet är Über töntigt. Det jag vill komma fram till är att jag kommer stänga ner den här bloggen och starta en ny med ett bättre, säkrare och lite mer coolare namn. Namnet på den nya bloggen kommer jag inte berätta, det får ni lista ut själva. Anledningen till att jag inte berättar är för att jag vill starta om på nytt. Kollade på bella tyra show och då berättade Angelica (bellas stylist) om ett tips som jag helt fastnade för. Hon berättade att man ska akta sig för att provocera och att inte skriva om en annan person, precis som jag har gjort. Jag har både skrivit om Kissie och paow.
Ångrar det och tycker det är lika töntigt som bloggen. I den nya bloggen ska jag vara seriös rakt igenom och skriva om precis det jag gör här fast mer professionellt. Akta mitt språk, inte skriva om tråkiga saker, tycker också att jag skriver som en nio-åring. Det är de som kommer hända. bye bye blogg