2010-03-31
 21:23:34

Dagens låt



Lupe Fiasco - I Gotcha

2010-03-31
 18:33:25

Lost premiär


Ikväll klockan 11.05 på kanal 4 fortsätter äventyret med alla de som en gång i tiden kraschade på en okänd ö som ingen vet att den existerar. Som sagt idag om 4 timmar och 30 minuter får man ängligen svar på sina frågor. Vad hände med bomben? Vart är du Claire? Blev Lock den nya jacob? Vad kommer hända med Sun och hur kommer hon till Jin nu när ön exploderade?

2010-03-31
 18:06:07

Bikbok Stylebook


Ursäkta... måste bara torka av svettet efter timmer med pill i photoshop och inspiration av en annan blogg som fick mig att göra bakgrunden. Skulle lägga till ett par skor i collaget men bikbok säljer inga skor och jag var så dum att jag inte kollade upp det innan jag började. Men det blev bra iallafall.

Man kanske redan i påsk kan börja använda denna outfit. Man har ju läst att det ska bli stekande hett i påsk. Wiihoo, Det var juh igår det var -20 grader och om två dagar ska det bli sommar väder. Höjdpunkten på hela året, pricken över i:et är sommar värme och självklart sommaren. Att man kan längta så mycket är nästan olagligt.
2010-03-31
 12:12:36

This is so me

Filmen clash of the titans är verkligen min stil. Man kokar upp lite action, äventyr och Fantasy så får man den  bästa Emma style filmerna. Sen är ju Sam worthington med, you know han i Avatar. Fast jag gillar inte han så mycket... bara när han var blå.

Det är handlar clash of the titans om (kopierat från SF): Perseus, född av en gud men uppfostrad av människan, känner sig hjälplös i sin kamp för att rädda sin familj från Hades, den hämndlystna guden från underjorden. Med inget kvar att förlora anmäler sig Perseus som frivillig att leda ett farligt uppdrag för att förgöra Hades innan han kan ta kraft från Zeus och släppa fram helvetet på jorden. Han leder ettmodigt gäng krigare mot en riskabel resa djupt in i den förbjudna världen. De slåss mot oheliga demoner och förskräckliga vildar, men Perseus kan bara vinna om han accepterar sin kraft som gud, utmanar sin bakgrund och skapar sitt eget öde.



14 dagar kvar till premiären
2010-03-30
 20:53:59

Det här visste ni inte om mig.

  • Jag fick IG i svenska för 1 och ett halv år sedan.
  • Varje måndag dansar jag afrikansk dans.
  • Lyssnar på Glee låtar hela tiden och ibland kan jag sjunga med.
  • Jag hatar Foki, hon irriterar mig på något sätt.
  • Väger 50 kg
  • Beroende av handkräm. Måste ha varje morgon, varje gång jag kommer hem från skolan, varje kväll.
  • Jag har haft min mobil i nästan 3 år och har aldrig laddat över bilderna till datorn. Vet fortfarande inte hur man gör.
  • Jag älskar Jurassic park filmerna men ändå så tycker jag att dem är sjukt tråkiga och för mycket datorgjorda.
  • Jag hatar små dagisbarn som alltid ska vara ivägen. När man har bråttom så går det dagisbarn framför en som inte flyttar på sig, usch hatar dem
  • Jag har inte borstat håret på två månader.
2010-03-30
 17:43:06

Kort inlägg

Är har ängliten löst ut boken, nu har jag bara No och engelska kvar. Skriver mer senare när jag har fått inspiration av allt möjligt.
2010-03-30
 15:23:59

Min skoldans outfit... too much?


Lila klänning med spetsrygg - grinatricot, slarvig fläta, vinröda converse - nilson, svarta leggings - ginatricot och så har jag satt på ett lårsmycke - vilket kommer vara till salu snart. min fråga till er är om det ser ut att vara för mycket. Ska jag ha mitt handsmycke istället?

Jag prövade den andra klänningen som jag igentligen skulle ha... Jesus... Man såg allt jag hade under. Fan vad jag fick panik när dansen är imorgon och hela dagen idag och de timmarna jag får imorgon ska jag plugga. Dvs att jag inte skulle ha tid att köpa en annan klänning. Tur när jag kollade i min garderob att jag hittade denna klänning som inte har blivit använd sedan dinosauriernas tid.

Ska använda en svart BH.
2010-03-29
 21:34:24

Det blev inga skor men det blev en jacka.

Jag sa ju att jag skulle kriga för Kenzas gladiator skor. Tyvär blir det inga skor för att de såg inte bra ut på mig. men istället för hennes skor blev det hennes skinn jacka. Grymt snygg, nu måste jag bara ta reda på vad som passar bäst till den. Man vill ju inte fula ner den genom att ha omatchande kläder till den. Den jackan var verkligen terapi efter jordens undergång.  

2010-03-29
 17:50:58

moderskeppet

Till er som har photoshop men inte vet hur man använder det så är www.moderskeppet.se en bra hemsida där man lär sig mycket om photoshop. Man lär sig mycket om grunderna och sen får man veta hur man täcker t.ex finnar och med färg och så. Mycket bättre än den andra hemsidan jag höll på att läsa. De skrev inte hur man göra saker.

Annars så fick jag idag tillbaka mina svenska nationella prov, var så nervös att jag skulle på IG eftersom jag failade på G-frågorna på läsförståelsen. Men det blev ett mirakel och jag fick iallafall G i varje prov. Det betyder att jag får G i svenska.

2010-03-28
 19:06:35

60

det är cirka 2 månader kvar tills vi åker till turkiet. Jag kan bara se framför mig att om precis nu om 2 månader så håller vi alla på att göra oss klara till favorit resturangen "Oýes". Om 2 månader kommer jag vara nere på stranden med h&m:s underbara garden collection. Den slutsålda klänningen/tunikan med ett otroligt mönster som man inte vet om det är prickar eller blommor men jag tror att det är blommor och en strå hatt. Längtar otroligt mycket till det varma landet.

2010-03-28
 17:55:45

Klänning

ändrade planer! Klänningen jag skulle ha fanns inte i min storlek så det blev en röd klänning som också finns i bikbok. Klänningen fanns också i svart och vit men jag gillade röd bättre.

Jag vet att jag inte har tagit bort chokladkalenderna, har bara glömt bort det. Det kanske är därför det fortfarande är vinter... Ska ta ner de sen när jag kommer ihåg.
2010-03-27
 22:57:27

plans for tomorrow

Yoga halv elva.

Gå till Bikbok

Gå till H&M

Gå till Pärlshopen

Göra om lite på mitt lårsmycke

Visa min skoldans outfit :P lova och skriv vad ni tycker

Komma på vad jag ska ha för något på min egna idrotts lektion samt hitta låtar.

Läsa ett par sidor i boken

mixa och trixa på photoshop

Blogga. 

2010-03-27
 22:24:33

Skoldans kläder

Efter desperat jakt i garderober och affärer har jag äntligen hittat den rätte klänningen och det är ett litet tema också!. Som ni ser på bilden så det rätt tydligt vad det är för tema, men för er som inte förstår så är det båt tema... om det heter så. Klänningen är inte förfin för fin klänning ska man ha på skolbalen. Jag hittade en söt klänning med ett sött halsband och ring. Vet inte om det blir för mycket blått om jag använder mina blåa converse men annars tar jag mina vinröda/lila converse. Det blir kanon!

allt från bikbok
2010-03-27
 20:19:23

Släck lamporna, your crazy people

Om 21 minuter är det dags för 2010:os earth our och det går ut på att man ska ha alla lampor släckta i 1 timme för att kämpa mot globala uppvärmningen. C´mon people lets save the world!

2010-03-27
 18:04:39

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini

www.Nelly.se kan man designa sin egna bikini och vinna 20.000-30.000 kronor. Jag vill verkligen vinna men då behöver jag eran hjälp! klicka på länken under och rösta. Det skulle vara kil om ni har tid att kunna göra er egen bikini. Kommentera eran blogg så jag kan se era resultat. En fråga som ni också kan kommentera: skulle ni kunna bära min designade bikini? 

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Min designade bikini på NELLY.COM
2010-03-27
 17:43:16

Dagens låt


Gary Jules- Mad world

2010-03-27
 15:24:27

wildflower by Kenza


Oh jesus! Blev helt kär i Kenzas sko kollektion. Ska desperat få tag i hennes gladiatorskor. Vet att hennes skor är populära så skorna finns säkert inte här inne i stan men jag har faktist sånn tur. Varför jag har tur är för att nästa helg ska jag till mitt landställe. Mitt landställe ligger i Sala och folkborna där inte inne i fashion där. Det är mer en pensionär stad. Det finns en affär där uppe som jag har varit många gånger som har hennes skor. Har faktist köpt ett par converse där oxå men jag ska åka ditt hitta skorna vara lycklig och låta mina vänner dregla av avundsjuka. deras specialitet.
2010-03-26
 19:14:44

My random Friday

Förut i tiden såg jag alltid fram emot fredagar men inte längre. Fredagarna har blivit så tråkiga. min dator stängs av en gång i timmer på grund av att det är en fläkt som har gått sönder. Mina fredagar är alltid likadana. Lyssnar på gammla godingar, Kolla lite på TV, hålla på med min rubiks kub, Dampa för att jag inte har en klänning till skoldansen. Nu medans datorn är igång ska jag passa på att lära mig lite på photoshop så jag kan göra coola bilder.
2010-03-25
 22:14:08

Företags namn

Jag har kommit på en del namn till de företag jag och min syrra ska starta. Lite info om den, vi kommer sälja smycken. Många olika handsmycket och lite sånt. Ni vet coola grejer. Det enda vi saknar innan vi ska fixa hemsidan är namn. Jag har kommit på en del random namn. En del av dem är väldigt udda. Men andra är bra. Rösta på din favorit för jag behöver eran hjälp! Det finns ett namn där som jag tror redan är ett klädmärke. Kommentera om ni vet något... snälla.
2010-03-24
 20:13:53

Tror ni jag hinner...

Läsa 162 sidor på sex dagar?
2010-03-24
 17:20:41

"Anna bergendahls ljusstavar ska föra henne till vinst i Eurovision"

"Istället är det ljusstavarna som alla så vackert viftade med i Globen som är den stora grejen. Enligt Annas koreograf Mattias Carlsson ska de göra allt de kan för att kunna ge alla de 20.000 personerna i publiken ljusstavar att vifta med även i Oslo"
Men snälla ska vi gå vidare i final bara för att publiken viftar fram och tillbaka med ljusstavar. Jag skratta så mycket när jag läste det. Hur kan man gå vidare till final om några personer i publiken viftar med ljusstavar. Sen sjunger hon så konstigt. Det är nästan så att man undrar om hon har en, ni vet en såndära vibrerande mascara i halsen som gör att hon sjunger som ett får. Neehe det där tror jag inte på.
2010-03-24
 17:05:15

Rubiks kuben

Jag vet(tror) att jag lovade er att lära er hur man löser the rubik´s cube. Efter två timmer med många svordommar och chokar om att jag inte kan visa hela rubiks kuben i kameran gör jag den imorgon. Håller helt ärligt att bli hes. Har aldrig i hela mitt liv snackat så mycket. Det kommer visas i två delar. Ena delen är när man löser en sida och den andra som jag gör på fredag är när man löser de andra fem.
Nää nu börjar jag bli hungrig och ska kolla på top model finalen nu.
2010-03-24
 16:59:48

Ny kategori: Bulltrue


2010-03-23
 18:37:09

Läsdags

Nu är det dags igen, läsa till svenskan imorgon.
Ska läsa till sida 316. Jag är på sida 208 dvs 108 sidor kvar. Kommer nog få läsa hela natten om jag vill ha bra betyg. Tog 3 timmer för mig att läsa 99 sidor hur lång tid kommer 108 sidor ta? det får vi se. 
2010-03-23
 18:26:18

i´m back bitchees

Orkar inte med att har en onödig bloggpause. Vad har hänt under de dagarna jag har varit borta och vad har ni missat?

I lördags åkte jag till skärholmen för att gå på deras stora centrum, kom hem med nothing... väldigt deprimerande.
 
Har blivit kompis med Adriana igen.

Fått en ny matkompis på hemkunskapen. Äntligen
 
Har varit i fredags på ett Dyslexi möte

Fått mitt första MVG i torsdags.

Skriva förslag på namn till hemsidan jag ska göra.

beställt en ring från chicy.se
Two-Finger Ring

Designat några handsmycken

Bestämt vilken tavla jag ska ha i mitt rum.

Fått reda på att skoldansen är nästa vecka. suck

Köpa tavlan på Lördag

Gå på skoldansen

Lyckats lösa Rubiks kuben på 3 minuter och 10 sekunder.

Skriva ett inlägg/videoinlägg om hur ni kan lösa kuben.
2010-03-20
 14:27:43

Rocka!

Vaknade runt 12 idag och det enda jag tänkte på var new moon. Den filmen kommer ju ut idag. Tänkte att jag skulle kolla lite på lost och sen göra mig klar för att gå ut och hyra den filmen. Fråga min pappa om vi kunde gå ut nu och hyra film för jag vill verkligen kolla på den nu. Han bah okej jag kan gå ut och se om hemmakväll har den. Hon kom tillbaka och sa att han hade köpt den och 2012. Plus att jag har löst min rubiks kube all by my self. Hur mycket rockar inte det? Det ser ut som om min tur kanske har kommit tillbaka.

nu ska jag tillbaka till min bloggpause.
2010-03-16
 21:29:54

blogg pause

Sorry guys. Ska ta en blogg pause men jag lovar att jag kommer tillbaka och då får ni lova mig att ni kommer tillbaka. Har brist på fantasi när det gäller blogg inlägg så jag kommer tillbaka när jag har ett par dussin inlägg nerskrivna i min bloggbok. Eller så kanske jag kommer tillbaka på påsklovet, då jag och min syrra kanske kan starta en hemsida och sälja *******. Har så mycket plugg nu att jag inte hinner blogga. Förstår inte hur de andra gör det. Men jag kommer tillbaka kanske på påsklovet. så kom tillbaka då.

ps. Låt den rätte komma in boken är jättebra ni borde läsa den. Lite seg i början men i mitten är man helt fast då man vet alla personer och så. Det är lite förvirrande i början med vem alla personer är men man lär sig. ska kolla på filmen i helgen.
2010-03-16
 17:06:43

Låt den rätte komma in

Snacka om att jag inte har varit på plugg humör idag eller hela veckan. Har verkligen inte orkat men mot min vilja så ska jag läsa 85 sidor idag till imorgon, räkna lite matte för jag vill plugga lite till nationella proven jag har nästa vecka och göra klart SO. Men jag känner mig peppad när jag tänker "jag ska komma in i nacka gymnasium" men eftersom jag inte nåt poängen än så måste jag fixa det på något sätt. Det gör jag genom att plugga till prov, vara aktiv på lektionerna, göra läxor och snacka på lektionen. Önska mig lycka till!
påtal om nationella proven, hur gick det för er som gjorde nationella proven? För mig gick det ganska bra på läsförståelse men det blev lite spårat på hör när dem snackar så snabbt och på typ brittiska som jag fatta nada av. Nu ska jag äta mig full av naturgodis och lyssnan på låt den rätte komma in. en rätt bra bok men lite annorlunda från vad jag brukar läsa.
2010-03-15
 20:00:47

går nu

går iväg och tränar nu, skriver ett inlägg senare om cirka en timma eller två. Lala ses sen
2010-03-15
 18:06:20

Lär mig.

Kollar lite på hemsidan www.webdesignskolan.se där kan man lära sig lite om photoshop och det är precis det jag gör. Blev så förvirrad när jag kollade runt, tröck på en knapp och då försvann en annan sak och när jag skulle försöka få tillbaka den saken så försvann en annan sak. Men nu så fattar jag lite. Kan bli en hjälp till min och min syrras lilla hemsida vi ska göra men först lär jag mig det så jag kan göra om bilder på mig så jag ka lägga ut de på bloggen.
2010-03-15
 17:33:04

min älskade klocka, min älskade ring


Köpt på gina tricot, Grymt cool men den går grymt fel kan inte ändra tiden heller så det blir lite fel där. sitter och goar mig i en morgonrock tänkte kolla på topmodel men det slutade ju för en halv timme sen, så det blir att jag kollar på lost istället. Ska även läsa 50 sidor i en bok idag, men det går snabbt så jag tar det lite senare.
2010-03-15
 16:48:08

Frida Gustavsson

O-M-G, min syrra känner den fjärde mest efterfrågade modell i världen. Det är inte rätt, det är ju jag som ska vara den fjärde mest efterfrågade modell eller rättare dagst den första mest efterfrågade modell i världen. Nu blir man lite avundsjuk och lite besviken på sig själv att man inte tog hand om sin hy i rätt tid. Varför är man avundsjuk? Men herregud vad är det för fråga, hon gick 70 modevisningar förra året för de allra finase modehusen från milano till new york dessutom är hon bara 16 år, ett år äldre än mig. ni kanske har sett henne i tidningen Solo. den som är ute i butiken nu med leighton meester på framsidan. Precis sidan efter gör hon reklam för vagabond. Hon kanske blir den nästa gisele bundchen. Hon har  slagit igen så bra. Frida är sveriges nya it-modell vilket jag vill vara!
De 70 visningarna hon gick gick hon för bland annat dolce gabbana, Marc Jacobs, Calvin Klein, Christopher Kane, Ralph Lauren och Jonathan Saunders. så grymt coolt
Jag lovar att jag kommer ta hennes plats :P
det luktar avundsjuka här...

FridaGustavsson5.jpg image by lovemorelive
Först var det miranda kerr men nu är det Frida gustavsson som är min nya förebild.
2010-03-14
 19:43:43

OC, one tree hill och 90210 är så lika

Jag har precis kollat klart på OC och då tänkte jag på att OC, one tree hill och 90210 är så lika. Inte bara med karaktärerna utan några avsnitt oxå.
Det är är några exempel:

1. Det slutar likadant
I det sista avsnittet av alla de tre serierna så ska det alltid vara en av huvudrollerna som flyttar.
OC: Ryan flyttar tillbaka till Chino
one tree hill: Lucas flyttar till Charlotte 
90210: Ethan flyttar till sin pappa.
Efter cirka 2-3 avsnitt kommer de tillbaka, förutom Ethan som inte är med i serien längre

2. Triangeldramat!.
OC: Marissa var tillsammans med Luke men han var otrogen med Holly. Holly och Marissa var Bästa vänner. 
One tree hill: Brooke var tillsammans med Lucas, Lucas var otrogen med Peyton. Peyton och Brooke är bästa vänner. 
90210: Naomi var tillsammans med Ethan som var otrogen med Annie. Annie och Naomi är bästa vänner.

3. Någon av huvudpersonerna drabbas av överdos.
90210: Adriana knarkade, hon tog en överdos och fördes in till sjukhus.
OC: Marissa tog Summers mammas tabletter när hon fick reda på att Luke var otrogen.
one tree hill: Nathan tog för mycket tabletter för att hans pappa pressar honom så mycket med basket.

4. Svartsjukedrama.
one tree hill: När Lindsay och Lucas var tillsammans och Lucas pratade lite med Peyton blev Lindsay svartsjuk
OC: När Marissa och Ryan var tillsammans blev Ryan svartsjuk när Marissa hängde med Oliver.
90210: Dixon blev svartsjuk när Teddy berättade att han var kär i Silver i 90210.

5. Från omogen till mogen.
OC: Summer är den lilla party princessen som senare i serien får fötterna på jorden
90210: Liam är jackasset som senare blir lite romantisk och mogen helt enkelt I 90210.
One tree hill:Brooke är den slampiga tjejen som bara tänker på fest, killar och jah killar men senare börjar hon tänka på andra än sig själv, festar inte lika mycker och håller sig till ett seriösa förhållanden i one tree hill.

6. De blir tillsammans med jackass.
OC: Marissa blir tillsammans med Cam Gigandet (kom inte ihåg vad han heter i serien)
One tree hill: Brooke blir tillsammans med Felix
90210: Naomi tillsammans med Liam.

7. De sniffar.
OC: Marissa sniffar knark som Cam Gigandet har.
One tree hill: Peyton sniffar för att få band till sin klubb.
90210: Adriana sniffar när hon inte kunde få tabletter.

8. De får bulle i ugnen.
OC: Det kanske bara är vissa som kommer ihåg Theresa. Men hon blev gravid i första säsongen.
One tree hill: Haley får en bulle i ugnen i säsong 4.
90210: Adriana blir gravid när hon var på Rehab.

9. De har förlorat någon.
OC: som alla vet. Ryan förlorade Marissa i en bilolycka.
One tree hill: Peyton förlorar båda sina mammor (nej hon har inte två tjej förläldrar ena mamman var adoptiv mamma) en i cancer och den andra i en bilolycka.
90210: Dixon´s föräldrar lämnade bort honom (han blev adopterad)

10. Det blev en lesbo kyss.
OC: Marissa blev tillsammans med en tjej som hette Alex.
One tree hill: Peyton fick en oväntad kyss av Anna
90210: Annie fick en kyss av naomi, som trodde att det var en annan person.

2010-03-14
 17:48:10

wipeout ikväll

Yess! det roligaste programet som finns börjar ikväll... WIPEOUT! synd att inte kissie är med så man får se hur mycket hon failar! Rädd för att få lite smuts under naglarna och förstöra sin franska manikyr.
Det är en ny hinderbana nu så det ska bli kul att se hur den ser ut och självaste wipeout zonen och lyssna på de sköna kommenterarna. Klockan 20.00 kommer jag sitta bänkad framför tv:n och kolla på wipeout. aja är skit hungrig nu så ska äta något gott nu.

2010-03-13
 18:26:44

Hemma nu

Är hemma nu från bion och stan. Filmen var rätt okej men det är ingen film jag kommer se igen. Var som sagt ute på stan idag och kom hem med inget. Skulle gå till bikbok igen efter bion för att jag har en fantastisk outift i mitt huvud som finns på bikbok men de hade tyvär stängt. Samtidigt som jag var ute så försökte jag komma på ett namn till min och min syrras företag som vi ska starta och sälja smycken. Mer info om det kommer snart.
2010-03-13
 12:23:23

Mot stan

Ska vandra ner till stan nu. Vi ses vis halv 6 eller 6.
2010-03-12
 21:47:56

så mycket skit man kan ha i väskan

  • en rubiks kub
  • tre mobiler
  • 2 böcker
  • plast mapp med ton av betygkriterier
  • body butter
  • 13 lös papper
  • 2 block
  • 4 läroböcker
  • 3 räcknehäften
  • en ask med bettskenan i.
  • en kalender

Allt det där i den lilla väskan som ni ser där. Plus att jag en gång i veckan ska pressa in idrotts kläder, ibland två gånger i veckan. Vi har en idrotts lektion som är varannan vecka.
Jag har fortfarande ont i axeln efter att jag har burit runt allt det där hela dagen i skolan. Inte bra eller kul att tappa bort sin skåpnyckel. Dessutom har jag tappat bort mit ritning jag gjorde på klänningen jag ska sy. Life sucks right now.
Ser ni att jag har löst rubiks kuben? Eller med hjälp av personer av klassen. aja nu måste jag rita om klänningen annars glömmer jag det.
Glöm inte att det är st patrick´s day på onsdag också... skriv in det i eran kalender.

2010-03-12
 21:31:56

Morgondagens planer

Eftersom jag inte har gjort något speciellt idag så tänkte jag skriva om vad jag ska göra imorgon.

Kommer vakna klockan 10 så jag har två timmer på mig att kolla lite på O.C, duscha och tvätta om det behövs, Äta och sen ska jag klockan 12 gå ut och Shoppa lite om jag hittar något. Klockan 14.00 är den senaste tiden att hämta ut bio biljetterna. Så då tänkte jag gå och shopppa lite på glitter som är typ barn affär men måste lämna tillbaka ett armband, bikbok, topshop, hm och weekday. Behöver verkligen samets leggings och en lång vit stickad tröja... so kenza style. Denna gång visar jag vad jag har köpt. Filmen börjar ju 3 så då kommer jag hem runt halv 6 så ska jag skriva ett inlägg med bilder.
Ska även kolla på melodifestivalen, varför jag kollar på det har jag ingen anning om men jag har lixom kollat på det sedan jag var nyfödd(?). Finns inga bra låtar heller så vem hejar ni på? Själv hejar jag på Erik Saade. Han har typ den bästa låten av alla dom som är med. Hur långt tror ni vi kommer om Pernilla Wahlgren vinner? en 40 åring i kort,kort,kort glitter guld klänning? sjunger som en åsna gör hon oxå, låten suger balle.
2010-03-12
 19:46:13

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Jag är arg och frustrerad på samma gång!. Dem visar inte new moon längre bara för att den kommer ut nästa vecka på söndag?. vilken människa kommer på sånt?. Det blir så att jag måste kolla på shutter island imorgon istället. vilket-vilket plågeri, vilket plåger. Sug mitt finger du som kom på detta.
2010-03-12
 19:22:47

Landet jag vill åka till


Nya zeeland!

2010-03-12
 14:54:17

Twilight saga - eclipse trailern

O-M-G, ursäkta för mig töntiga betéende jag kommer ha i detta inlägg. Men jag såg nyss Eclipse trailern, asså jag grät. jag var så glad inuti för att jag har sett en liten bit av filmen och det är ju sä jävla spännande att man vill hänga sig. Jag kan seriöst inte vänta. Har inte sett New moon än för det blev ändrade planer i söndags. Men jag ska säga er jag kommer skita i shutter island och kolla på new moon. Lite onödigt kanske när dem kommer ut om 8 dagar men jag kan inte kontrollera vad jag älskar mest i världen.
Här är ett smak prov på eclipse
2010-03-12
 14:34:18

film audition

Idag var det film audition i min skola för filmen kronjuveler (?), det håller säkert fortfarande på. Ångrar faktist att jag inte gick ditt. Innan jag ville bli modell så var min dröm att gifta mig med Leonardo dicaprio och bli skådespelerska, det vill jag iförsig fortfarande bli så jag ångrar verkligen att jag inte gick dit. Så avundsjuk på de andra som är där inne och möter... vilka är det de möter regissören? manusförfattaren? iallafall är så avundsjuk på de andra som är där inne och möter personer från filmen. Tänk om jag hade fått roller, jag vet att jag skulle rocka hela audition med mina skådespeleri talanger och min personlighet.
Kanske det är så att jag ska bli skådespelerska istället? Vad skulle ni vilja bli modell eller skådespelerska/skådespelare?. Eller ska jag vara båda. Jag säger båda. Lala!
2010-03-11
 19:01:49

Photoshop CS3

Nu installerar jag photoshop CS3 på min dator så jag äntligen kan visa mitt "vackra" ansikte i bloggen.
2010-03-11
 18:36:14

När man har tråkigt...

kan man bygga ett torn av böcker, filmer och serier man har i närheten. 53 saker satte jag på varanda, var till och med tvungen att hålla i hela tornet annars skulle den rasa, och tro mig den rasa MÅNGA gånger till och med på mig när jag kollade bort en sekund. många filmer och serier råkade gå sönder också. ooops
2010-03-11
 15:53:54

mina smycken



2010-03-11
 15:12:18

sanningen kommer fram!

Jag vet varför kissie retuscherar så jävla dåligt. Hon använder inte photoshop utan hon retuscherar på picassa 3. Det är jättesvårt att retuschera på picassa och det blir lätt ojämt och bakgrunden blir helt F*****.

The end
2010-03-11
 15:03:19

Varför?!

Varför funkar det inte?!
¨
Varför funkar det inte att fixa två sidor? när jag sätter Dit den röda rutan som saknar då försvinner en vit!
ÄR DET NÅGON SOM KAN FÖRKLARA VAD DET ÄR SOM HAR HÄNT MED VÅRAN UNDERBARA VÄRLD?!!
2010-03-11
 14:32:05

its all about the shoulders


I år är det det året man ska pimpa sina axlar. Att ha något smycke som inte är vanliga, armband, örhängen, halsband och en klassisk ring som man har på ringfingret så ska man testa något annorlunda, som till exempel axelsmycke. Om man ska ha någon ring på fingret så ska man åtsminstonde ha på två eller minst 3. Kör på coola ringar inte bara runda, smala silver ringar.
Att ha axelsmycke tycker jag att det är DET i outfiten, gör egna eller vad sägs som att köpa en tröja som redan har pimpningen på. Som den jag har på mig, köpt på gina tricot.
2010-03-10
 22:41:56

juste

Jag skulle visa er hur mitt hår såg ut innan jag gick och klippte mig och hur det ser ut nu. Här får ni en bild!
Jag ska bara säga att jag saknar mitt långa hår, även fast jag aldrig fick volym i det, eller fick det lockigt genom att sova med en toffs eller knut så gillade jag det.
2010-03-10
 16:02:05

Det var kissie som startade allt

Jag har funderat länge på hur alla har fått för sig att säga "en dum blondin", "blåst blondin" . Om man är trög eller inte fattar vad de menar så säger de att man är en dum blondin eller bara blondin.
Men sen plötsligt kom jag på att det är kissie som startade det. Om hon nu är sveriges största bloggerska så är det många tjejer och killar som läser hennes blogg och hon är ju fejk blondin och spelar dum och blåst på bloggen, älskar sig själv, retuscherar dåligt sig själv, tror att alla älskar henne. Det är en person som är dum i huvudet och sen är hon blondin. Då börja alla säga en dum blondin bara för att kissie är det.
Har ni andra teorier?

2010-03-09
 17:27:28

Tips på bättre hy

Öppna porerna med ångbad
om man vill förstärka ansiktsmaskens verkan ska man göra ett ångbad. Tvätta ansiktet medans vattnet kokar upp. Häll upp det kokande vattnet i handfatet eller en skål, och håll en frottéhandduk överhuvudet så att ångan kommer mot ditt ansikte och inte blir bli i luften. Det är lagom att ångbada i 5-10 minuter. Badda ansiktet sedan torrt. Men alla hudtyper mår olika av ångbad

ångbadet rengör huden men när man ångbadar så öppnas porerna så att ansiktsmasken kommer in bätter och längre in.

om man vill ha en ännu bättre verkan kan man ha i rengörande örter i ångbadet. Har man problem med allergier eller astma fodras alltid försiktighet med örterna. Är man allergisk mot örten kan ångbadet utlösa en reaktion och vara farlig. 3 matskedar örter till 1 och en halv liter kokande vatten är lagom. tips på örter som öppnar porerna är särskilt rödklöver, kamomill och särskilt pulveriserad lakris. Någon av dessa är alltid ett bra val för alla hudtyper som ångbadas.
Har du akne problem kan du använda örten kamomill. Andra rengörande örter är mynta och rosmarin. kombonera kamomill och lakris är bra för hy med akne. För fet hy utan finnar kan Ringblomma eller rölleka tillsammans med rödklöver eller kamomill hjälpa. För torr hy kan Lakris hjälpa genom att öppna porerna, rengör och gör huden mjuk igen. Andra örter till torr hy är myna och lavendel. Timjan passar normal hy.



Ansiktsmasker:
En ansiktsmask tar bort smuts, döda hudceller och ger huden lyster.

Djuprengörande asiktsmask:
1 avokado,
½ msk vetekli
1 tsk flingsalt

Börja med att blanda ihop allt och applicera på en nutvättad hy. Ha masken på ansiktet i 20 minuter och skjölj bort det noga den. Det har en peelande effekt vilket gör att den tar bort döda hudceller och låter en fräsch hy ta plats istället. Som Blondinbella säger: Känner sig som en ny människa.

för torr eller åldrad hy:
1/4 dl vatten
1 tsk honung
en äggula
3 msk tistelolja.

Mosa en persiska och vispa tillsammans med allt som står där uppe. Tillsätt stärkelse tills konsistensen är lagom.Ansiktsmasken kan verka upp till 20 minuter och är fuktgivande. Skölj bort ansiktsmasken med ljummet vatten.

För torr hy:
Mosa en banan. Mixa med 1 - 2 matskedar honung. Sätt till 4 - 6 matskedar så du får en lagom konsistens. Lite vatten kan behöva tillsättas. Fukta sedan huden med ljummet vatten och massera in ansiktsmasken

Mot akne:
Tillsätt fem tepåsar kamomill till något lite mer än 1/2 dl saft från krossad burkananas och koka upp. Stäng av värmen och låt det dra under lock tills det har svalnat.Blanda med kaolinpulver tills du får en lagom konsistens. Normalt fodras ungefär 30 ml kaolinpulver. Låt ansiktsmasken verka upp till 10 minuter.

Olika ingredienser för olika hudtyper
Lermasker passar fet hy och torr hy behöver en fuktbevarande mask. En hy som är känslig gynnas av milda gelmasker like gjorda av aloe vera. fruktmasker verkar nästan alltid rengörande.

Man måste hitta rätt frukt för att få bra hy dvs olika frukter och bär passar olika hudtyper. Den feta jävla avokadon kan hjälpa torr hy medan ananas passar bättre till en fet hy.

Ingrediens     hudtyp
aprikos             torr och åldrad hy.
avokado           torr och åldrad hy.
banan               torr och åldrad hy.
persika             torr och åldrad hy.
papaya             torr och åldrad hy.
äpple                torr och åldrad hy.
annanas            Fet hy
Citron               Fet hy
jordgubbar        Fet hy
päron               Fet hy
Vindruvor och gurka kan passa de flesta hudtyper även om båda verkar lite blekande.

Källa: www.nyfikenvital.org

2010-03-09
 15:16:22

Fashion week i paris


2010-03-09
 14:57:25

I wanna do bad things with you

2010-03-09
 10:08:45

bloggbok

Har håltimme på språket och direkt efter har vi lunch så jag passade på att gå hem, vad ska man göra i skolan lixom?.

påvägen hem funderade jag på vad jag skulle skriva för inlägg. Jag kom på ett grymt bra inlägg i helgen, men nu så har jag glömt bort det. Så då kom jag på att jag kan skriva upp det i min twilightbok även kallad som min bloggbok. I den har jag tidigare skrivit ner idéer som till exempel vad vi kan göra när min mamma fyller 50, skriver oxå ner lite tankar och massa sånt ointressant som man inte kan skriva i en blogg men som man även vill ha ner skrivet.

Jag har kommit på ett par inlägg som jag kommer skriva när jag kommer tillbaka från skolan.



ciao ladies.

2010-03-06
 22:22:34

Dagens låt

2010-03-04
 20:18:59

Rosa drömmar

I vår är det dags att fixa en fräsch rosenskimrande make up. Man ska faktist använda rosa make up överallt: läppar, kinder, ögonlock. Love it, hate it or whatever just do.

Hur man kom fram till att det just var rosa som man ska använda rosa är för att efter alla visningar för våren 2010 var det helt uppenbart att rosa var det man skulle ha på våren, vilket jag inte ska kommentera.
Rosa är den färgen som är smickrande för de allra flesta. Även fast den utses som flickig eller gammeldags man måste bara hitta den rätta rosa.
Visningarna bjöd på mycket inspiration: Hallonrosa läppar som på karl Lagerfeld´s visning. Rosiga kinder och ljustrosa mun med svartsotade ögon som på Just Cavalli´s visning. Högglansiga rosa läppar med guldbronsig ögonskugga som hos Etro. Knallrosa läppar som på Marc by marc jacobs. Vad sägs som samma rosa nyans på läppar, kinder och ögonlock som Carolina Herrera hade på sin visning.
Var kan man hitta rosa smink? hehe, överallt. Men köp inte hm´s äckliga, billiga smink.

fixa looken:
välj en rosa nyans som passa din hudton.

Använd inte chock rosa om du vill matcha både läppar, kinder och ögonlock. För det första så ser det bara överdrivet ut och för det andra är det grymt fult. Använd en ljus rosa eller en mellanljus rosa ton. 
2010-03-04
 17:54:00

Love her lips




2010-03-04
 16:32:26

Plaza

Efter en lång tripp på stan här i v-ås så har jag äntligen kommit tillbaka. Kom hem med en tröja, leggings och en ring från gina. Men det kom också en tidning med i väskan, plaza!. 360 sidor med våremode och inredning. Bilder på fashion week 2010 i new york, milano, paris, London, tips på vitare tänder, intervju med Rachel Weisz om att förlora en dotter och en massa MOOOOODE. kommer ha väldigt kul dem här dagarna. Ciao 

2010-03-03
 17:13:26

känner mig som dessie

buääääl! jag känner mig som desirée dessie nilsson. jag åt ingen middag igår för att den var skit äcklig och sen glömmde jag bara att äta. jag blev inte heller hungrig. Vaknade sen klockan halv två :(. hatar att sova bort loven. Åt direkt lunch, så tekniskt sett så hoppade jag över frukosten. DEt är nu jag börja känna att jag har ätit för lite.
Varför jag känner mig som dessie är för att hon bara äter 1 sak per dag. Orka svälta sig själv.

annars sitter jag i bilen med det trådlösa internet, lyssnar på musik och hoppas att jag inte ska spy på datan.
LALA ha det bra.
2010-03-03
 15:14:13

Vad tycker ni om namnet?

Jag skrev förut att jag ville byta namn till isabella men nu har jag ett ännu bättre namn. Jag tycker namnet är så coolt och annorlunda. Och det är så jag vill vara, annorlunda. Inte vara som dem andra. Ni vet...namnet är nytt, ungdomligt, inte så svenskt och annorlunda. Jag lovar att ingen heter så i Sverige och då kommer ingen heta så i gymnasiet. Är ni beredd att höra namnet? okej... Sookie och efternamnet silver, sookie silver!.
Är inte det namnet så coolt?. kom på det namnet när jag inte kunde sova inatt och då kom bara namnet upp. Precis som jobbet jag börja tänka på som jag fick från Desperate housewives. Vem kunde ana att man kan komma på så mycket genom att inte kunna sova?


Snälla gud, ge mig a lá sommar!
2010-03-02
 22:43:29

New moon

På söndag är det klart att jag äntligen ska se new moon. Haha mina planer var att jag skulle se filmen den dagen den skulle komma på bio (20 november). Men se hur det blev, 3 månader och 14 dagar försenat.
Helgen efter så har jag tänkt att jag och mina kusiner ska sova över hos farmor och dagen efter kan vi 4 gå och se på valentines day. Man tackar inte nej till lite taylor lautner eller twilight.
Är det någon som vet när remember me kommer ut på film eller bio? 

2010-03-01
 19:15:48

Oscarsgalan 2010

den 7 mars (på söndag) är det dags för oscarsgalan. Det är typ den största galan som finns som är i 5 timmar och 35 minuter, kul eller hur?. de första 2 timmar och 35 minuter visar dem oscarsgalan: röda mattan sen visar dem själva galan... tror jag. Börjar 00.00 slutar 06.05 

Avatar har fått antingen 11 nomineringar eller 11 oscarspriser (11 statyetter för bästa film).