2010-03-04
 20:18:59

Rosa drömmar

I vår är det dags att fixa en fräsch rosenskimrande make up. Man ska faktist använda rosa make up överallt: läppar, kinder, ögonlock. Love it, hate it or whatever just do.

Hur man kom fram till att det just var rosa som man ska använda rosa är för att efter alla visningar för våren 2010 var det helt uppenbart att rosa var det man skulle ha på våren, vilket jag inte ska kommentera.
Rosa är den färgen som är smickrande för de allra flesta. Även fast den utses som flickig eller gammeldags man måste bara hitta den rätta rosa.
Visningarna bjöd på mycket inspiration: Hallonrosa läppar som på karl Lagerfeld´s visning. Rosiga kinder och ljustrosa mun med svartsotade ögon som på Just Cavalli´s visning. Högglansiga rosa läppar med guldbronsig ögonskugga som hos Etro. Knallrosa läppar som på Marc by marc jacobs. Vad sägs som samma rosa nyans på läppar, kinder och ögonlock som Carolina Herrera hade på sin visning.
Var kan man hitta rosa smink? hehe, överallt. Men köp inte hm´s äckliga, billiga smink.

fixa looken:
välj en rosa nyans som passa din hudton.

Använd inte chock rosa om du vill matcha både läppar, kinder och ögonlock. För det första så ser det bara överdrivet ut och för det andra är det grymt fult. Använd en ljus rosa eller en mellanljus rosa ton. 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: