2009-09-30
 17:45:17

Måste lära mig catwalk

Det är något jag måste kunna känner jag. Sökte lite på google och fick fram ett bra tips om hur man går catwalk och jag tänkte dela med det till er. (http://daja.blogg.se/)


Hållning
Du ska sträcka på dig för att du ska utstråla självsäkerhet. Försök och gör dig så lång som möljigt. Men puta inte för mycket med bysten. du liknar bara en "playboy" då.

Armar
Ibland händet det att man viftar för mycket med armarna och då ser det bara rörigt ut. Tänk att överarmen ska vara stortsett stilla och underarmen kan lätt pendla fram och tillbaka. Slappna av i händerna så det inte ser så stelt ut.

Ben och höfter
När man går catwalk så går man på en raklinje. Man får en automatisk lagom svängningar på höfterna. Gå med bestämda steg men klampa inte som en stor elefant. Träna, träna och träna, du kan göra det varsom helst bara så du får in det där.

Ansikte
Man vill ha olika ansiktsuttryck på modevisningar. Titta vad det är för kläder som till exempel så kanske det är en vit klänning med vackra vingar så kan du inte gå ut på catwalken och se kaxig ut. Lyssna på vad arrangören vill ha. Titta definitivt inte ner ute på catwalken.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: