2010-05-04
 15:53:51

Hårklippning

vilka där ute vill ha tips på frisyrer som kändisarna har, förutom jag? Jag skulle vilja ha samma frisyr som rachel bilson eller vad sägs som Ashley Olsen. kollade in min favorit skönhets hemsida som jag inte har gjort på ett bra tag nu. Framför mina ögon står det med stor tjock text "Klipp till som en kändis".
Jag har länkat hemsidan lite längre ner men om ni inte orkar gå in på hemsidan och kolla där så tänkter jag skriva de dom har skrivit i detta inlägg. Enjoy och bli glad.


Nicole Richie har en bohemisk klippning. Kändisfrisören Chris McMillan tipsar att be din frisör om en frisyr vars lager börjar vid käkbenen. Luggen ska inte vara för tjock eller för tunn.


Rihannas vågade frilla som är bra till den som är lite edgy och som inte är rädd för att stå ut, tipsar hårstylisten Jimmy paul. Säg till din frisör att klippa sidorna pojk-korta och toppen av frisyren tung och flera lager.


Catherine Zeta-jones frisyr är perfekt för de som har vågigt eller lockigt hår. Kändisfrisören babaii tipsar om att man ska säga åt sin frisär att man vill ha en klockformad axellång page. Frisyren bygger på att hålla uppklippningen av håret från halsen och ned.


Gwyneth Paltrows långa page är ett bra alternativ för den som är ute efter en frisyr som inte ska se helt tillrättalagd ut. Sally hershberger som är en hårstylist tipsar om be sin frisör om en klippning som är helt rak, utan några lager. Men slutligen ska man be om att tunna ur topparna en aning. Använd en sax eller ett rakblad.


Sally hershberger ha en egen salong i Los Angeles och new york så hon har också fixat håret på Renée Zellwegers. Hon har en Edie Sedgwicks klassisk look. Säg till frisören om ett öron-kort klipp som går in något där bak. Var försiktig så att inte frisören klipper för kort vid öronen. Det är skönt med att ha håret bakom öronen.


Om man vill ha en vågad och rockig lugg look ska man satsa på en kort lugg som katy perry har. Se till att ha välväxta ögonbryn om du ska ge dig på den här sortens lugg. Varför? för att en kort lugg gör så att ögonbrynen kommer till fokus. Tipsar Chris McMillan.


Keira Knightley har den perfekta lugglängden säger Chris. en perfekt lugg längd ska vara mellan ögonbrynen och ögonfransarna. Gå till frisören för att få klippet gjort och sedan kan du klippa luggen själv hemma varannan vecka.


För att fixa stilen som Ashley Olsen, tipsar New York-baserade hårstylisten Garren om att du bör skaffa dig en klippning i flera lager. Säg till frisören att klippa håret från hakan och ned. vill ni ha Ashleys smaskiga lockar, locka små sektioner av håret och låt det svalna. Dela på lockarna med fingrarna och avsluta med att hårspraya håret.


Vill man ha gossip girl stjärnans hår (Blake Lively) med härliga ostyrliga lockar. Ska man använda en stor locktång istället för liten och smala varianten. Som finish, låt fingrarna dela på lockarna. Om man har tjockt hår som Blake passar en frisyr som faller några decimeter från axlarna Perfektito!.  Om man vill ha en lika snygg frisyr som Blake, bör man be sin frisör efter långa lager framtill. På så sätt lyfts det tjocka håret och ramar in ansiktet på ett charmerande sätt.


Kanske man är sugen på Rachel Bilsons sofistikerade frisyr? Be frisören om en riktigt lång lugg och uppklippning som börjar vid hakan. Det är en bra frisyr som passar alla och alla hårtyper. Den passar rakt hår till lockigt hår. Tips a lá Garren.


{Källa}



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: